Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce odhalenie 3 roky po smrti Bartošovej: Takto sa TO jej muž dozvedel!

Josef Rychtář 3 roky po smrti Ivety Bartošovej prezradil, ako sa dozvedel o tragédii. Zobraziť galériu (5)
Josef Rychtář 3 roky po smrti Ivety Bartošovej prezradil, ako sa dozvedel o tragédii. (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - V sobotu to budú presne tri roky, čo sa česká speváčka Iveta Bartošová (†48) rozhodla dobrovoľne ukončiť svoj život pod kolesami vlaku. Vdovec Josef Rychtář (58) si teraz na osudné chvíle zaspomínal v rozhovore pre český týždenník. A z jeho slov behá mráz po chrbte. Takto sa TO celé dozvedel!

Keď pred tromi rokmi médiami prebehla informácia o tom, že Iveta Bartošová spáchala samovraždu, celé Slovensko a Česko zostalo v šoku.


Obrovský šok z Čiech: Iveta Bartošová spáchala samovraždu!


Najviac, bez pochýb, jej manžel Josef Rychtář, ktorý navyše práve v ten deň oslavoval narodeniny. Vdovec si aktuálne na osudné chvíle zaspomínal pre český týždenník Aha! pre ženy.

„Ráno Ivetka vstala o niečo skôr ako ja. Keď som zišiel dole, už fajčila cigary. Uvarila mi čaj a mal som tam nachystaný cheesecake, ktorý napiekla. V ten deň som mal narodeniny a ona sa pýtala, čo by som si prial. Povedal som jej, nech nič nekupuje, nech mi radšej niečo namaľuje,“ začal spomínať vdovec.

Následne však musel odísť z domu - išiel na políciu vysvetliť jednu z jeho potýčok so sokom Zdeňkom Macurom. No a keď sa vrátil, Iveta tam už nebola. Podľa jeho vlastných slov ju išiel hľadať k jazeru a keď nebola ani tam, dobehol k železničným závorám, ktoré boli dole kvôli prechádzajúcemu vlaku. „Vrátil som sa domov a oznámil som polícii, že sa Ivetka stratila. V priebehu pár minút boli v dome,“ povedal Rychtář.

No a už o chvíľu sa dozvedel zdrvujúcu správu. „Jeden policajt so mnou zostal a potom mu niečo hlásili vo vysielačke. A on mi oznámil: Vašu ženu sme našli, je zranená... Nemohol mi ale povedať, čo sa jej stalo,“ prezradil Josef, ktorý má tragické chvíle dodnes v čerstvej pamäti. „Do toho mi povedali, že je to zlé, že vlak stojí... Proste Ivetka si počkala na ten vlak, čo som videl... Museli sme sa minúť!“ dodal Rychtář. 

Viac o téme: Iveta BartošováJosef Rychtář
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu