Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Takto vyzerá Drobovej telo: Po kritike zhadzuje sadlo!

Gabriela Drobová Zobraziť galériu (4)
Gabriela Drobová

BRATISLAVA - Gabriela Drobová (42) sa tento rok vybrala na Ples v opere v pomerne odvážnych šatách. Sama predpovedala, že bude musieť zaťahovať brucho a neskôr sa kvôli jemným nedokonalostiam stala terčom kritiky. Riaditeľka módnej televízie však kvôli tomu neplače do vankúša, ale verejne odhalila svoje telo a začala na sebe makať.

Gabriela Drobová už roky patrí k štýlovo obliekaným ženám nášho šoubiznisu. Na Plese v opere tiež zvyčajne žiarila, tento rok sa ale kvôli šatám dočkala kritiky. Svoje krivky totiž zahalila do materiálu a strihu, ktoré upozornia na každý nedostatok. 

Uvedomovala si to aj samotná blondínka, keď ešte pred plesom avizovala na sociálnej sieti, že bude musieť mať celý večer zatiahnuté brucho. Nedokonalosti si všimla aj naša stylistka Andrea Ziegler. „Prečo niektoré ženy nerešpektujú svoje možnosti? Mať nie najdokonalejšie brucho, asi by som bola opatrná pri prvoplánovom verejnom odhaľovaní,” ohodnotila Gabiku. 

Blondína to schytala z viacerých strán, a tak sa rozhodla všetkým ukázať. Nahodila športové oblečenie, v ktorom ukázala oblé boky a trošku vystúpenejšie bruško, a pustila sa do práce. Cvičí s vlastnou váhou a strieda to s jogou. Upravila si samozrejme aj stravu.„Verím, že sadielko pôjde čoskoro dole,” informovala svojich fanúšikov. Ak jej odhodlanie vydrží, už za chvíľu nás bude ohurovať v tip-top forme. Aj keď – mnohí muži by určite povedali, že ani teraz nie sú jej tvary zlé :) 

 

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu