Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jojka pobúrila fanúšikov: Toto ste prečo urobili?!

Ján Koleník Zobraziť galériu (5)
Ján Koleník (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Už onedlho sa na obrazovkách televízie JOJ objaví mimoriadne obľúbený seriál o úteku z väzenia. Ten sa však ešte ani nezačal a mnohí jeho skalní priaznivci, sú už pobúrení. Dokrútka sa totiž dočkala negatívnych reakcií.

Fanúšikovia amerického počinu Prison Break sa už čoskoro môžu tešiť na jeho najnovšiu sériu. Dôkazom môžu byť upútavky, ktoré sa v týchto dňoch objavujú na obrazovkách televízie JOJ. Pri ich vzhliadnutí však mnohí diváci zostali doslova zhrození. Dôvodom je dabovanie jednotlivých postáv, ktoré sa v krátkom avíze objavili.

Kým v predchádzajúcich epizódach daboval nespravodlivo odsúdeného väzňa Lincolna Ján Koleník, v dokrútke odznel hlas Mariána Miezgu. Priaznivci obľúbeného seriálu sa tak v momente začali búriť a v mnohých komentároch vyjadrovali negatívne ohlasy či prosby smerujúce k tomu, aby sa dabingové roly vrátili do pôvodnej zostavy.

Ich obavy však našťastie neboli opodstatnené. Podľa našich informácií išlo o planý poplach a slovenských dabérov vymenili iba v danej ukážke. „Janko sa k svojej postave vráti a v samotných nových častiach ho už budeme môcť počuť,“ potvrdil Topkám PR manažér Peter Sirovec. Ten zároveň dodal, že upútavka sa musela natáčať v časovom predstihu a za pracovne vyťaženého Koleníka musel niekto zaskočiť. Diváci sa tak môžu tešiť na pôvodné znenie.

Prison Break uputavka

Ján Koleník ostáva aj naďalej dabérom obľúbenej postavy Lincolna zo seriálu Prison Break.
Zobraziť galériu (5)
Ján Koleník ostáva aj naďalej dabérom obľúbenej postavy Lincolna zo seriálu Prison Break.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Ján KoleníkPrison Break
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu