Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šarköziová pred 20 rokmi ako nevesta: Pozrite, zostarla do krásy!

Krásna Silvia Šarköziová. Zobraziť galériu (8)
Krásna Silvia Šarköziová. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Úplne iná! Cigánska diablica Silvia Šarköziová (43) a jej manžel Ernest tvoria zamilovaný pár už viac ako 25 rokov. Nedávno sa známa hudobníčka pochválila svojim fanúšikov na sociálnej sieti súkromným záberom zo svojej svadby, ktorý skrývali v rodinnom albume viac ako 20 rokov. Na fotografii je brunetka na nepoznanie... Veď posúďte sami!

Talentovaná violončelistka Silvia Šarköziová je krásna žena, ktorá napriek tomu, že už nemá dvadsať, je vždy dokonale upravená a maximálne zvodná. Po svojom boku má už viac ako 25 rokov jediného muža – Ernesta, s ktorým je od tínedžerských čias a dnes spolu vychovávajú jedinú dospievajúcu dcéru Vanessu.

Pred pár dňami sa umelkyňa pochválila záberom, ktorý mnohým jej fanúšikom bezpochyby vyrazil dych. Silvia  totiž vytiahla retro fotografiu zo svojej svadby, na ktorej by ju spoznal určite iba málokto. Dôvodom je nielen mladý vek hudobníčky, ale aj výrazné svadobné líčenie.

„Tu som mala 21 rokov,“ napísala diablica k snímke, na ktorej je ako nevesta s bielou ozdobou a závojom na hlave. Hoci už vtedy bola celkom fešanda, treba priznať, že dnes je ešte krajšia. Jednoducho zreje do krásy! Čo poviete?

Silvia v minulosti ako 21-ročná nevesta:

Silvia Šarköziová a jej manžel Ernest.
Zobraziť galériu (8)
Silvia Šarköziová a jej manžel Ernest.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Silvia Šarköziová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu