Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Prichytená! Krásna Šarköziová skrývala frajera: Silvia, čo na to povieš?!

Silvia Šarköziová a Vanessa Šarköziová Zobraziť galériu (7)
Silvia Šarköziová a Vanessa Šarköziová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tak toto sa na verejnosť zrejme dostať nemalo. Hoci Diablica Vanessa Šarköziová (16) ešte nedávno tvrdila, že žiadneho frajera nemá, pravdou je úplný opak. Krásnu huslistku sme totiž prichytili v spoločnosti mladého muža, s ktorým sa k sebe správali poriadne dôverne.

Takto teda kamarátstvo rozhodne nevyzerá. Mladú dvojicu sme objavili v nákupnom centre, kde spoločne sedeli na lavičke. Mladý hudobník David sedel pri talentovanej muzikantke v tesnej blízkosti a o tom, že ide o niečo viac, svedčí aj to, že ju po celý čas držal za ruku. A podľa našich informácii nejde vôbec o úplne čerstvú lásku. Otázne je len to, prečo Vanessa vzťah stále popiera. Keď sme sa jej totiž nedávno pýtali, či má priateľa, odpoveď bola negatívna a ničom zrejme nevedela ani jej mama.

Prichytená! Krásna Šarköziová skrývala
Zobraziť galériu (7)

„Do Vanessky sú zamilovaní chlapci od troch rokov až po 80-ročných starčekov. Mňa by skôr prekvapilo, keby nejaký chlapec do nej nebol. Tam ide skôr o to, že kedy sa zamiluje ona,“ povedala nám Silvia, akoby nič netušila. „My sme tolerantní rodičia. Keby prišla s tým, že sa jej niekto páči a zoznámi nás s ním, určite by so nemala problém s tým, že by s ním išla von. Ja si myslím, že sme takí v pohode,“ povedala nám s úsmevom Vanesskina sympatická mama, ktorá zjavne nemá žiadny problém s tým, že by si jej dcéra našla priateľa. Pravda môže byť  však aj taká, že o romániku vedela, no pre Vanesskine dobro o tom radšej verejne nehovorila. 

Silvia Sarkoziova o dcere

Viac o téme: Cigánski diabliSilvia ŠarköziováVanessa Šarköziová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu