Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na parížskej fashion šou boli z tejto ženy všetci hotoví: Nečudo! Veď je naša

Kristina Činčurová ako nádherná nevesta. Zobraziť galériu (8)
Kristina Činčurová ako nádherná nevesta. (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Tomu sa povie úspech! V hlavnom meste Francúzska aktuálne prebieha týždeň módy. Svoju tvorbu v rámci neho predviedol aj návrhár Elie Saab (53). Jeho prehliadka bola plná nádherných kreácií. Čerešničkou na torte boli svadobné šaty, ktoré mnohým prítomným vyrazili dych. Poctu predviesť jedinečnú róbu zdobenú tisíckami kryštálikov mala známa slovenská kráska - Kristína Činčurová (19).

Ako sme vás na topkách informovali, v Paríži to aktuálne žije módou. Na prehliadkovom móle sa objavila aj jedna z top modeliek súčasnosti - Bella Hadid. Zastúpenie na prestížnom podujatí však má aj slovenská krása. A to vďaka Kristíne Činčurovej, ktorá sa pýši titulom Miss Slovensko 2016. 

Atraktívna blondínka zažiarila na stredajšej prehliadke kolekcie haute couture Elieho Saaba. Dizajnér, ktorý oblieka mnohé hollywoodske hviezdy, si práve jednu z najkrajších Sloveniek vybral na to, aby predviedla nádhernú svadobnú róbu. Kristína sa tak po móle prešla v kreácií hodnej kráľovnej krásy. 

A hoci sa to na Parížskom Fashion Weeku hemží peknými ženami, Činčurová bola vďaka jedinečnej róbe zrejme jednou z najviac obdivovaných a fotených modeliek.

FOTO róby, v ktorej sa predviedla Kristína Činčurová, nájdete v GALÉRII>> 

 

 

 

Viac o téme: Miss SlovenskoKristína ČinčurováElie Saab
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu