Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Silvia Lakatošová vyšla s pravdou von: Takto sa nechala vylepšiť!

Silvia Lakatošová Zobraziť galériu (5)
Silvia Lakatošová (Zdroj: TV JOJ)

Bratislava - Priznala vylepšenia! Je šarmantná, sexi a môže sa pýšiť výzorom mladice, ktorý jej mnohé rovesníčky vždy v tichosti závideli. Teraz už ale nemusia. Len málokto totiž vie, že k prototypu dokonalej krásky si riaditeľka Miss Universe Silvia Lakatošová (44) dopomáha aj rôznymi omladzujúcimi zákrokmi. Brunetka vyšla s pravdou von!

Niekdajšia kráľovná krásy a riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Lakatošová je adekvátnym príkladom toho, že vek je skutočne len číslo. Hoci má 44 rokov a je hrdou dvojnásobnou mamou, môže sa stále pýšiť výzorom, ktorý jej v tichosti závidia aj o polovicu mladšie ročníky.

Za jej dokonalým vzhľadom sa však neskrývajú len dobré gény a tvrdá drina v posilňovni, ale aj rôzne skrášľujúce procedúry, ktoré brunetka navyše vôbec nepopiera. S pravdou von vyšla nedávno v rozhovore pre spoločenský magazín TopStar.

„Vpichne mi to sem, vpichne tam a keď mu poviem, že nemohol by si mi... a on, že nie, nemohol, lebo tak to je v poriadku,“ priznala Lakatošová, ktorá za omladzujúcimi zákrokmi cestuje za svojím dlhoročným kamarátom a uznávaným špecialistom až do samotného Talianska.

V každom prípade treba poznamenať, že dôležitý je najmä triezvy úsudok - a teda, keď sa nechať vylepšiť, tak naozaj len s mierou a hlavne prirodzene. A Silvia je toho živým dôkazom...

Viac o téme: Silvia Lakatošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu