Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mázikovej odvaha nechýba: Na obraz vykukla bez mejkapu a... Fúú, to musíte vidieť!

Eva Máziková Zobraziť galériu (6)
Eva Máziková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Je z nej iná žena! Televízia Markíza v nedeľu večer priniesla svojim divákom už druhú epizódu 3. série šou Tvoja tvár znie povedome. Aj tentoraz si diváci mohli vychutnať skvelé premeny známych Slovákov. Jednou z nich bola aj energická Eva Máziková (67), ktorá divákov ohromila svojou odvahou a na obraze sa dokonca ukázala bez nánosu líčidiel. Na prvý pohľad by ju spoznal veru iba málokto... Veď pozrite sami!

Takto ju nevidíte každý deň! Diváci televízie Markíza si v nedeľu večer mohli vychutnať už druhé kolo 3. série obľúbenej šou Tvora tvár znie povedome, kde 8 známych osobností podstupuje veľké premeny na svetové spevácke hviezdy. Jednou z nich je aj spevácka diva Eva Máziková, ktorá sa tentoraz zmenila na speváka zo skupiny Gipsy Kings.

Okrem svojho vystúpenia zaujala aj niečím iným. Na obraze sa totiž objavila tak, ako vyzerala chvíľku predtým, než si ju vzali do parády maskéri a vizážisti. Umelkyňa tak ukázala svoju pravú tvár bez nánosu líčidiel. A veru, na prvý pohľad by ju spoznal iba málokto. Hoci mala jemné kruhy pod očami a na tvári jej bolo badať len minimum vrások, speváčka prekvapivo pôsobila mladšie. Jej skutočný vek by jej vďaka prirodzenosti netipol snáď nikto.

Ako sa zdá, odvaha jej nechýba. Ukázala sa totiž nielen bez mejkapu, ale predviedla aj vtipné grimasy, ktoré by pred kamerami zrejme robil iba málokto. A dokonca vo svojom dôchodkovom veku sa Eva bez problémov vyrovná o generácie mladším kolegom.

Eva Máziková sa pred kamerami ukázala bez mejkapu.
Zobraziť galériu (6)
Eva Máziková sa pred kamerami ukázala bez mejkapu.

Viac o téme: Eva Máziková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu