Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TOTO si Máziková vydupala v Tvojej tvári!

Tvoja tvár znie povedome Zobraziť galériu (5)
Tvoja tvár znie povedome (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Minulý týždeň na obrazovkách televízie Markíza odštartovala už tretia séria obľúbenej šou Tvoja tvár znie povedome. Jednou zo známych osobností, ktoré sa prezliekajú za svetové spevácke hviezdy, je aj slovenská diva Eva Máziková (67). No a práve ona si u režiséra vydupala zmenu oproti tomu, čo si vytočila v rulete!

Energickejšiu ženu, ako je Eva Máziková, slovenský šoubiznis nepozná. A aktuálne svoj temperament predvádza aj v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. Blondínka si totiž u režiséra vydupala niečo, čo divákom trochu zamotá hlavy. 

Speváčka si totiž v minulom kole vylosovala skupinu Gipsy Kings, ale... Napokon bude spievať niekoho úplne iného! Voľba totiž padla na pesničku Volare - nebude však spievať verziu od vyžrebovanej skupiny. 


Bezdeda ako klon exfrajerky Banášovej, zmasakrované ruky a nenávisť hneď na začiatku! 


„Ja to spievam v taliančine. Lebo to je originál. Gipsy to spievajú v španielčine, ale ja som povedala režisérovi, že by som to chcela v taliančine, lebo je to originál. To bolo v 1958, prvýkrát na festivale v Sanremo a spieval to Domenico Modugno a on to aj napísal,“ priznala Máziková v rozhovore pre Divine pictures v internetovej relácii Selection, kde ju spovedal moderátor Valér Ferko. 

„Ale to bolo také veľmi pomalé, vieš a zrazu to tí Gipsy Kings prebrali a dali to do toho to, čo mne vyhovuje, čo vyhovuje každému - na diskotékach sa to hrá,“ dodala na záver speváčka. Nechajme sa teda prekvapiť, či dnes večer v Tvojej tvári budeme počuť pôvodnú pomalú verziu alebo známa Slovenka k talianskemu textu zvolí aspoň rýchle tempo Gipsy Kings. 

Video: Rýchla verzia piesne Volare od Gipsy Kings

Video: Pôvodná verzia z roku 1958 od Domenica Modugna

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu