Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojka poriadne riskuje: Návrat starej šou v takýchto podmienkach?!

Politická satira pod názvom Sedem mieri na obrazovky. Tentoraz však poriadne riskantne. Zobraziť galériu (6)
Politická satira pod názvom Sedem mieri na obrazovky. Tentoraz však poriadne riskantne. (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Politická satira s názvom Sedem sa už čoskoro opäť objaví na obrazovkách TV JOJ pod taktovkou moderátorky Eleny Vacvalovej (59). Okrem nej bude v programe aj ostrieľaná hviezdna zostava glosátorov. Kompetentní ale tentoraz stavili na poriadne odvážny ťah. Tlačiť ich totiž bude nielen časová tieseň, ale vylúčiť sa nedajú ani eventuálne technické problémy!

Legendárna Sedem s.r.o sa vôbec po prvý raz objavila na Markíze ešte v roku 2001. A hoci ju o sedem rokov z programu modro-žltej televízie stiahli, na úspešný formát siahla v jari 2009 konkurenčná Jojka. S názvom Sedem sa tam ale pre nedostatočnú sledovanosť udržala len dva roky a všetko vyzeralo tak, že relácia padne postupne do zabudnutia.

Po siedmich rokoch však politická satira mieri na obrazovky opäť. Návrat kultovej Sedmičky totiž v týchto dňoch potvrdila televízia JOJ, ktorá oznámila aj dátum premiérovej časti – a to 23. marca. „Teší nás, že opäť môžeme priniesť divákom kvalitnú zábavu. Formát Sedem bude mapovať sedem dní aktuálneho diania v spoločnosti,“ povedala Topkám PR manažérka Katka Gajdošíková.

Tá zároveň prezradila aj mená hlavných glosátorov, ktorí už podpísali zmluvu. O zábavu sa i tentoraz postarajú Milan Lasica, Milan Kňažko, Oľga Feldeková a Marián Leško. Hostí bude aj naďalej „dirigovať” ostrieľaná moderátorka Elena Vacvalová.

Šou sa ale bude nakrúcať v takzvanom „šibeničnom termíne“, čiže až v ten deň, keď pôjde do vysielania. Kompetentných tak bude tlačiť nielen čas, ale vylúčiť sa nedajú ani technické problémy, ktoré netreba podceňovať. Chyby vzniknuté z časovej tiesne nie sú v televíznej brandži ojedinelé a už v minulosti sa dokonca stalo, že sa istej televízii poškodil už hotový nosič potrebný na aktuálne vysielanie. Na opravu prípadných chýb naozaj nebude času nazvyš. Zo strany jojkárov ide teda o poriadne odvážny ťah. Či sa im takýto risk napokon osvedčí, ukážu najbližšie týždne...

Viac o téme: Sedem
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu