Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Šokujúci moment na obrazovkách Jojky: Zrazu zhaslo svetlo a... Tak TOTO tu ešte nebolo!

Počas relácie Sedem odrazu zhaslo svetlo a účinkujúci aj obecenstvo zostali sedieť v úplnej tme. Zobraziť galériu (6)
Počas relácie Sedem odrazu zhaslo svetlo a účinkujúci aj obecenstvo zostali sedieť v úplnej tme. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Diváci televízie Joj sa pred pár dňami stali svedkami niečoho, čo sa na televíznych obrazovkách doposiaľ nestalo. Počas natáčania relácie Sedem totiž odrazu vypadol elektrický prúd a účinkujúci aj s prítomným obecenstvom zostali sedieť v úplnej tme. Pozrite, čo sa v štúdiu dialo keď zhaslo svetlo!

Sedem po tme

Televízia Joj pred pár dňami odvysielala reláciu Sedem, v ktorej šestica glosátorov s moderátorkou Elenou Vacvalovou humorne komentuje aktuálne témy zo Slovenska aj zo sveta. V uplynulej časti sa však diváci stali svedkami nečakanej situácie, aká na televíznych obrazovkách doposiaľ nebola. 

V posledných minútach relácie totiž odrazu zhasli všetky svetlá a účinkujúci aj obecenstvo zostali sedieť v úplnej tme. „Toto sa nám ešte nestalo nikdy, NIKDY!“ zdôraznila pobavená Vacvalová. A hoci to pôsobilo, že v tom momente natáčanie relácie končí, nečakaná situácia napokon odštartovala sériu vtipných poznámok, na ktorých sa všetci schuti zasmiali. 

Vyšlo to napokon tak dobre, že to dokonca pôsobilo, ako vopred dohodnutý ťah. No ako sme sa z televízie dozvedeli, nie je to tak a išlo len o klasický výpadok elektrického prúdu. Situácia počas natáčania však vyšla tak vtipne, že sa tvorcovia rozhodli chvíle bez svetla v relácii nechať. 

„Vo štvrtok došlo v celom objekte televízie k technickým problémom súvisiacim s výpadkom elektrickej energie. Preto diváci videli záver relácie Sedem v tme,“ vysvetlila nám hovorkyňa Jojky Lucia Kulihová. Čo sa v štúdiu dialo, keď sa vypli svetlá, si môžete pozrieť vo videu vyššie!

Viac o téme: Sedem
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu