Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Stratená Bernasovská sa ukázala na verejnosti: Fú, to ako vyzerá?

Petra Bernasovská Zobraziť galériu (5)
Petra Bernasovská

BRATISLAVA - Po rokoch si vyrazila do spoločnosti a okamžite prekvapila. Hoci Petra Bernasovská (45) kedysi patrila medzi naše najpopulárnejšie moderátorky, dnes je to úplne inak. Brunetka sa po materskej dovolenke nedokázala opäť vrátiť na výslnie a je naozaj netradičné stretnúť ju v spoločnosti. Pozrite, ako sa vyparádila na premiéru filmu.

Petra Bernasovská kedysi z Markízy prešla do RTVS, kde však jej relácie dopadli všelijako, len nie slávne. Nakoniec teda skončila v Slovenskom rozhlase a zo spoločenského diania sa postupne akoby úplne vytratila. Brunetka sa momentálne podľa našich informácií okrem práci v éteri venuje najmä rodine a na verejnosti sa objavuje minimálne.

My sme ju však výnimočne stretli na premiére slovenského filmu Únos, ktorý si prišla vychutnať aj spolu so svojou dcérkou. A hoci sa Bernasovská v tvári takmer nezmenila a sršala dobrou náladou, menej príjemný pohľad bol na jej postavu. Kedysi štíhla moderátorka totiž vyzerala vo vrchnej časti poriadne nafúknuto, čo vyzeralo v kombinácii so štíhlejšími nohami v šortkách dosť komicky. Dojem nezachránila ani presvitajúca podprsenka...

Stratená Bernasovská sa ukázala
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan zEMIAR)

Viac o téme: Petra BernasovskáÚnos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu