Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Módne (s)hity z premiéry Únosu: Unikátna Nicholsonová, gýčová Pomajbová a démonická Škrabáková!

Lucia Nicholsonová, Gabriela Škrabáková a Petra Pomajbová. Zobraziť galériu (15)
Lucia Nicholsonová, Gabriela Škrabáková a Petra Pomajbová.

BRATISLAVA - Vyšli si do kina! Pred pár dňami si slovenské známe tváre nenechali ujsť premiéru nového slovenského filmu Únos, ktorý je inšpirovaný skutočnými udalosťami na slovenskej politickej scéne v deväťdesiatych rokoch. Ako sa na túto príležitosť obliekli známe tváre, na to si posvietila stylistka Andrea Ziegler. Svoj názor môžete vyjadriť v ankete pod článkom...

Eva Pavlíková, herečka

Pekná dáma. Čierna na večer je dobrá voľba. Červená v podobe doplnku, šatky, skvele osviežuje celkový styling. Stačí ladenie rúžu so šatkou, nechty by som nafarbila neutrálnejšou farbou. Už dávno neplatí, že rúž musí ladiť s farbou na nechtoch. A všeobecne s červenou je dobré zachádzať opatrne. Vie vzbudzovať nielen vášeň, ale aj agresivitu. Oceňujem ladenie performácie na bunde a na kabelke. Príjemne extravagantné.

Módne (s)hity z premiéry
Zobraziť galériu (15)

Hana Lasicová, spisovateľka a dcéra Milana Lasicu

Toto je dokonalé. Jednoduchý, ale zaujímavý overal. Skvelá voľba do spoločnosti. Výborne ladenie doplnkov s farbami na opasku. Parádne lodičky. Toto je farebná čierna. Luxus sa dá vyjadriť aj takto!

Módne (s)hity z premiéry
Zobraziť galériu (15)

Milan Lasica, humorista a herec

Štýlový pán. Tmavé ladenie košele a nohavíc je trendy. Na premiéru dobrá voľba. Sivý kabát by bol idálnejšou alternatívou. A možno o číslo menší by stačil. Inak je to skvelé. Je to pán elegán.

Módne (s)hity z premiéry
Zobraziť galériu (15)

Lucia Nicholsonová, politička

Oceňujem, že si dáma vie užiť spoločenskú príležitosť. Opäť čierno-biela voľba, ktorá nesklame. Rafinovane zvolené pánske prvky v ženskej móde budú vždy šik. A všímam si žltý detail na kabelke neprvoplánovo zladený s unikátnou ozdobou na krku. Vlasy aj mejkap ladia so všetkým. Táto dáma rozhodne nie je žiadna „konzerva“.

Módne (s)hity z premiéry
Zobraziť galériu (15)

Petra Bernasovská, moderátorka

Čierna a biela nikdy nevyjdú z módy. Petra má krásne štíhle nohy sťaby modelka. Súhlasím s ich prezentovaním. Siahla by som ale po telových pančuškách. Krásne by vynikli zaujímavo strihané topánky. Rozhodne by som vymenila podprsenku za telovú. Presvitanie podprsenky takýmto spôsobom nepôsobí práve esteticky. Viac by som si dala záležať na vlasoch. Pôsobia trochu neupravene.

Módne (s)hity z premiéry
Zobraziť galériu (15)

Adela Banášová a Viktor Vincze, moderátori

Dovolím si povedať, že Adela starne do krásy. Je krajšia a tu jej to veľmi pristane. Pôsobí sviežo. Ona je dosť výrazný typ a veľa nepotrebuje. Minimalizmus jej sekne. Jednoduché, elegantné, šik. Skvelé vlasy a mejkap.

Ak prídu na spoločenskú udalosť spolu partneri, mali by ladiť. Každý osve môže výborne vyzerať, ale musia vyzerať dobre aj spolu. Žena väčšinou určuje, akým štýlom sa bude parádiť na akciu. Ako som už napísala, Adele nemám čo vytknúť. Jej partner sa s ňou mohol trošku zladiť. Keby siahol po čiernom športovom obleku, bola by to top voľba. Navyše „džíny“ s oblekovým opaskom a elegantnými topánkami budú vyzerať vždy tak trochu čudne...

Módne (s)hity z premiéry
Zobraziť galériu (15)

Roman Pomajbo s manželkou Petrou, herec

Dáma sa pohrala trochu s farbami. Žltý kabátik dáva stylingu atmosféru. Ale pozor, aby nebolo tej farebnosti príliš. Mohlo by to hraničiť s gýčovosťou. Ubrala by som v doplnkoch. Nie je ich treba. Kabelku by som volila čiernu, zladila by som ju so šatami. Tá zelená neladí s ničím, ani s vreckovkou na saku partnera. Pánovi nemám čo vytknúť. Športovo-elegatný, štýlový. Dômyselne zladený. Skvelé na neformálnu spoločenskú príležitosť.

Módne (s)hity z premiéry
Zobraziť galériu (15)

Lucia Habancová, moderátorka

Myslím, že môže byť. Trendové so športovou eleganciou. Dáme to pristane. Ladí to s ňou. Nie je to prehnané ani vulgárne. A na tento typ večera je to v pohode. Parádne topánky. Nemám čo skritizovať. Ale predsa čosi :). Dala by som výraznejší rúž. Môže si to dovoliť.

Módne (s)hity z premiéry
Zobraziť galériu (15)

Milan Ondrík, herec

Všetko by sa dalo, ale tá šiltovka? Uf, vôbec sa sem nehodí. Neviem, či je to fotkou, ale pôsobí, akoby mal väčšiu hlavu k telu. Tá šiltovka to len zdôrazňuje. Navyše sa to javí trochu komicky, lebo vyzerá ako malý chlapec s chlpatými rukami. Vesta a tenisky sú dosť silný kontrast, netreba už pridávať žiaden iný výrazný či extravagantný prvok. Tak ako u žien, aj u mužov platí, že menej je viac.

Módne (s)hity z premiéry
Zobraziť galériu (15)

Kristína Farkašová, herečka a spisovateľka

Kristína to s módou vie. Má svoj štýl a svedčí jej to. Ako brunetka pôsobí veľmi francúzsky. Pekné, jednoduché a tu mi nevadia ani legíny. Kabelka je parádna. Ja by som ale dala aj čierny kabát. Tak by oveľa lepšie tento kúsok vynikol.

Módne (s)hity z premiéry
Zobraziť galériu (15)

Matej Landl s manželkou Janou, herec

Dáma je elegantná. Rafinovane zakomponovala kožušinu do stylingu. Dobre to ladí s detailom na topánkach. A celkovo to dáva outfitu veľkú štýlovosť a sofistikovanosť. Partner ale evidentne nevenoval príprave do spoločnosti  ani minútku. Po prvé, nie je vôbec zladený s partnerkou. Mal by byť. Po druhé, nie je zladený s príležitosťou. Stačilo aspoň dať čierne sako a čierne topánky, keď už nie hneď na seba, aspoň do auta. Hneď by to bolo lepšie!

Módne (s)hity z premiéry
Zobraziť galériu (15)

Dominika Kavaschová, herečka

Veľmi pekné. Nežné, vkusné a myslím, že výborne to všetko ladí s dámou. Dokonale zvolený doplnok. Nemám čo dodať. Od hlavy až po päty bezchybne zladené. Pre mňa hviezda tohto eventu...

Módne (s)hity z premiéry
Zobraziť galériu (15)

Gabriela Škrabáková, herečka

Čierna tejto dáme rozhodne pristane. Ale pozor, aby nevyzerala príliš démonicky. Ubrala by som z doplnkov. Nie je ich treba. Dáma je výrazný typ a skôr jej to môže ublížiť. Navyše, sukňa je dosť pútavý kúsok. V takom prípade treba s doplnkami narábať skutočne striedmo. Kabelku by som vymenila za menšiu, hladkú. Nevadila by mi ani strieborná. Zrušila by som všetky „čačky-mačky“ okrem náušníc. Dosiahol by sa uhladenejší a elegantnejší vzhľad.

Módne (s)hity z premiéry
Zobraziť galériu (15)

Juraj Hrčka, herec

Perfektné vrstvenie. Tento pán by vyzeral úplne dokonale, keby vymenil na tento večer topánky. Vysoké by mohli byť, ale čierna verzia by bola vhodnejšia. Aj keď ide o premiéru filmu, je to večerná spoločenská príležitosť s písaným či nepísaným dress codom. A ten obsahuje vždy spoločenské prvky. Inak všetko ostatné je „cool“.

Módne (s)hity z premiéry
Zobraziť galériu (15)

Viac o téme: Lucia NicholsonováGabriela Škrabáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu