Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Personálne zmeny v Smotánke?! Markíza, ako toto vyriešiš?

Smotánka Zobraziť galériu (5)
Smotánka

BRATISLAVA - Tvárou markizáckej Smotánky je už dlhé roky Erika Judínyová. Blondínka však reportáže nepripravuje úplne sama a okrem toho aj s komentárom jej vypomáha moderátor Michal Sabo. Ten sa však stal novou tvárou jojkárskej relácie Nákupné maniačky. Topky.sk zisťovali, ako sa to odrazí na jeho práci pre Markízu.

Na markizáckej Smotánke sa okrem Eriky Judínyovej podieľa veľa ďalších redaktorov. Dokonca blondínka už nejaký ten čas nie je ani jediným hlasom svojej relácie. Stabilne jej vypomáha napríklad Michal Sabo. 

Ten sa minulý rok predstavil ako moderátor Miss Slovensko 2016 na Jojke a na Kolibe ho najnovšie angažovali aj do ďalšieho projektu – tentoraz časovo náročnejšieho. Michal totiž nahradil stylistu Maroša Kočišíka v Nákupných maniačkach. Nové časti sa na televíznych obrazovkách objavia už čoskoro. 

A tak môžu najnovšie diváci počúvať Saba, ako hodnotí outfity v markizáckej Smotánke aj v jojkárskom programe. Alebo nie?! Topky.sk zisťovali, či po prijatí ponuky od konkurencie bude mať moderátor a módny kritik stále miesto aj ako Judínyovej posila. „Michal pre Smotánku robí iný typ práce – načítaval komentáre. Je však pravdepodobné, že sa mu budú niektoré aktivity časovo prekrývať a bude toho robiť teda menej,“ povedala nám hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová. Nechajme sa teda prekvapiť, ako dlho bude Sabo pracovať pre obe televízie. 

Viac o téme: Smotánka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu