Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto Judínyová ukázala divákom: Erika, ty si trúfaš!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová

BRATISLAVA - Vždy sexi! Týmto heslom sa evidentne riadi Erika Judínyová, ktorá každý týždeň ohuruje na obrazovkách zvodnými outfitmi. Výnimku neurobila ani túto sobotu a mnohým divákom doslova vyrazila dych. Predviedla totiž taký výstrih, pri ktorom všetci čakajú, či ju náhodou nezradí a moderátorka neukáže aj to, čo nechcela.

Erika Judínyová si na svojom vzhľade dáva vždy záležať. Pred kamerami v markizáckej Smotánke je vždy tip-top nastajlovaná. A sexi! Bez toho si už moderátorku ani nevieme predstaviť. 

Túto sobotu však predsa len jemne šokovala. Už dávno totiž nenahodila taký výstrih ako teraz – siahal pod prsia a bol veľkorysý hlavne do šírky. Odhaľoval tak Erikine vnady do takej miery, že ešte kúsoček a už by to bolo priveľa. 

Pri takýto výstrihoch sa zdá, že je len otázkou chvíľočky, kedy jeho nositeľka ukáže viac, ako by vlastne chcela. K žiadnej nehode ale samozrejme nedošlo. Pre takéto situácie totiž existujú vychytávky, ktoré udržia oblečenie na mieste. A Judínyová ich dobre pozná... 

Erika Judínyová nahodila poriadny výstrih.
Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová nahodila poriadny výstrih.

Viac o téme: SmotánkaErika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu