Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Judínyová prešla do Jojky: Smotánku vymenila za toto!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (9)
Erika Judínyová (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Prekvapila divákov! Prvá dáma slovenského šoubiznisu Erika Judínyová (46), ktorá už roky sprevádza divákov žlto-modrej televízie svetom našich celebrít v obľúbenej relácii Smotánka, v týchto dňoch nečakane prešla do konkurenčnej Jojky. Dôvodom je táto relácia!

Moderátorka Erika Judínyová je tvárou obľúbenej markizáckej šoubiznisovej relácie Smotánka už dlhých 12 rokov. Divákov každú sobotu ohuruje nielen pikoškami zo sveta šoubiznisu, ale aj dokonalým mejkapom či odvážnym a sexi outfitom.

V piatok večer však šokuje mnohých divákov. Tí ju budú môcť vidieť v konkurenčnej Jojke, čím sa televízia pochválila už aj na sociálnej sieti. Zverejnila fotografiu, na ktorej Erika Smotánku na chvíľu vymení za inú reláciu. Nebude ju však moderovať, ale objaví sa v nej iba ako hosť, ako prekvapenie pre manžela. "Števa vo vianočnom špeciáli poteší prítomnosť jeho manželky Eriky," napísala Jojka k záberu.

Ide totižto o vianočné vydanie relácie Všetko čo mám rád, ktorú uvádza jej manžel herec Štefan Skrúcaný, za ktorého je vydatá už 2,5 roka. Hoci je to konkurenčná televízia, teraz išla rivalita bokom, keďže tam blondínka nebola pracovne, ale súkromne, podporiť manžela. Rovnako ako prišla podporiť druhého moderátora Ondreja Kandráča jeho manželka Erika. No pre divákov to bolo určite nečakané prekvapenie.

 

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu