Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hablovičová otvorene: Jej ex na syna kašle!

Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (5)
Lucia Hablovičová (Zdroj: FEMINITY)

BRATISLAVA - V máji minulého roka sa exmoderátorka Lucia Hablovičová (37) rozišla so svojím partnerom, podnikateľom Romanom, s ktorým má aj štvorročného syna Thea. A hoci sa o svojom súkromí príliš často nevyjadruje, v týchto dňoch urobila výnimku a napokon prehovorila. Na výchovu svojej ratolesti je vraj úplne sama!

Kedysi hviezdila na televíznych obrazovkách, bola úspešnou moderátorkou a pôsobila aj ako riaditeľka Miss Slovensko. Lucia Hablovičová sa však postupne stiahla do úzadia a našla si novú prácu, ktorá ju maximálne napĺňa.

Obrovskú radosť do života jej vniesol aj syn Theo, ktorého má so svojím bývalým frajerom Romanom. Dvojica sa rozišla po piatich rokoch a podľa jej vlastných slov sa v súčasnosti vôbec nestretávajú. „Žiaľ nie, nie sme v kontakte,“ povedala pre portál fakt24.sk Lucia.

Ako ďalej prezradila, výchovu malého musí zvládať bez jeho otca. „Keďže syna vychovávam sama, voľný deň nepoznám, aj cez víkendy vstávam rovnako skoro, snažím sa synovi vytvárať pestrý program, denne varím, takže je v podstate jedno, či je týždeň alebo víkend,” skonštatovala exmoderátorka pri otázke, ako vyzerá jej bežný a na druhej strane voľný deň. A hoci brunetka aktuálne po svojom boku žiadneho partnera nemá, aj napriek tomu žiari šťastím a dokonca tvrdí, že so svojím životom je maximálne spokojná.

Viac o téme: Lucia Hablovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu