Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Takáto chudá Hablovičová ešte nebola: Choroba ju zmenila... Pozrite!

Pochudnutá Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (5)
Pochudnutá Lucia Hablovičová

BRATISLAVA – Jej postava všetkým vyrazila dych! Bývalá riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová (37) je šťastnou maminou 3,5 ročného syna Thea, ktorého vychováva sama. V stredu podvečer sme ju stretli po dlhšom čase v spoločnosti a hostia mohli oči na nej nechať. Na krste nového CD Marcela Palondera (52) sa tmavovláska promenádovala ešte chudšia ako kedysi. Nedávno ju totiž skolila nepríjemná choroba, ktorá na nej zanechala viditeľné stopy!

Atraktívna brunetka Lucia Hablovičová je mama na plný úväzok. Okrem svojho syna, na ktorého je po rozchode s partnerom sama, stíha aj pracovné povinnosti vo svojej škôlke i spoločenské akcie. Tento týždeň sme ju stretli na krste nového CD speváka Marcela Palondera, kde nový album dokonca aj pokrstila, a to bozkom. Pri pohľade na ňu si však všetci prítomní hostia vraveli, ako to tá žena robí, keď tak dobre vyzerá. Lucia prišla výrazne pochudnutá a s novým, kratším účesom.

Galéria: Krst CD Marcela Palondera

Zaujímalo nás preto, v čom tkvie to tajomstvo, že takto vyzerá. „V tej rýchlosti . Asi v tej mamičkovskej rýchlosti, potom ženy asi aj chudnú a držia si tú líniu. Ale určite aj gény robia svoje, ale každopádne mám rýchly život, asi je to tou rýchlosťou,“ povedala Hablovičová, ktorá priznala, že v poslednom období aj zhodila na váhe.

Ako nám prezradila, za všetko môže nepríjemná choroba. Viac o jej váhovom úbytku sa dozviete vo VIDEOrozhovore nižšie. 

Schudnutá Lucia Hablovičová nevie pribrať.
Zobraziť galériu (5)
Schudnutá Lucia Hablovičová nevie pribrať.

VIDEOrozhovor s Luciou Hablovičovou

Schudnutá Lucia Hablovičová

Viac o téme: Lucia Hablovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu