Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Exmilenci?! Hablovičová a Palonder: Lucia prehovorila o ich vzťahu!

Lucia Habovičová a Marcel Palonder Zobraziť galériu (5)
Lucia Habovičová a Marcel Palonder

BRATISLAVA - Takáto je pravda! Bývalá riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová (37) sa nedávno objavila na krste nového CD speváka Marcela Palondera (52) a mnohí ostali viac ako prekvapení. Okrem toho, že zaujala svojím zmeneným výzorom, viacerých prítomných prekvapila už samotnou prítomnosťou. Roky sa predsa hovorilo, že tí dvaja v minulosti tvorili pár, a tak by ju tam čakal zrejme iba málokto. Na margo toho nás zaujímalo, ako to medzi nimi naozaj bolo a ako spolu vychádzajú po tom, čo sa ich životy radikálne zmenili. Lucia má syna a Marcel je čerstvý ženáč...

Keď sa pred vyše 7 rokmi prevalila informácia, že Lucia Hablovičová sa chodila slniť na jazero do Rakúska s Marcelom Palonderom, zatiaľ čo jej vtedajší priateľ moderátor Rasťo Žitný bojoval v nemocnici o život, takmer každý si bol istý, že tí dvaja niečo spolu majú. O niečo neskôr boli spolu prichytení aj na afterpárty Miss, kde si hrkútali do uška, či o rok neskôr mu bývalá riaditeľka Miss tlieskala v hladisku na Eurovízii a Marcel priznal, že pieseň, ktorú spieval, zložil pre ňu.  

Galéria: Krst CD Marcela Palondera
Zrejme by sa tu v tom čase našlo iba málo ľudí mysliacich si, že tí dvaja netvoria pár, hoci to nikdy nepriznali. Potom si však každý z nich šiel vlastnou cestou a už ich v spoločnosti spolu vídať nebolo.

Až do nedávna, keď sa na Marcelovom krste objavila aj Lucia. A ako sa zdá, ani po rokoch sa nič nezmenilo a Hablovičová stále tvrdí to isté. „My sme spolu nerandili, takže vychádzame po rokoch rovnako ako vtedy. Sme naďalej priatelia, aj keď naše životné cesty sa, nepoviem, že ubrali iným smerom, lebo naozaj sme stále priatelia, stále ho považujem za blízkeho priateľa, ale naše životy sa zmenili. Ja som šťastnou mamou, on je šťastným ženáčom, ale napriek tomu to priateľstvo naďalej pretrváva,“ povedala nám tmavovláska.  Ako spolu vychádzali počas spevákovej 4-ročnej odmlky, i to, či má Lucia nového priateľa, sa dozviete z videa.

Lucia Hablovičová o v zťahu s Palonderom

Viac o téme: Marcel PalonderLucia Habovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu