Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Intímnosti na verejnosti a »zohyzdená« tvár: Zaľúbenci Banášová a Vincze v spoločnosti!

Viktor Vincze a Adela Banášová Zobraziť galériu (4)
Viktor Vincze a Adela Banášová (Zdroj: Foto: Profimedia)

BRATISLAVA - Hrdličky Viktor Vincze (25) a Adela Banášová (36) sa nedávno opäť raz postarali o rozruch. Objavili sa totiž na spoločenskej akcii, na ktorej nechýbali zamilované pohľady, ale aj rôzne prejavy nežnosti. Bola ruka v ruke, ale aj na... Navyše moderátorka prekvapila „zohyzdenou“ tvárou. Veď pozrite!

V utorok večer sa v bratislavskej Redute konal krst nového časopisu, ktorý si nenechali ujsť ani známe tváre slovenského šoubiznisu. Na akcii sa napríklad objavili aj zaľúbenci Viktor Vincze s Adelou Banášovou, ktorí pútali pozornosť na všetky strany.

O rozruch sa tentoraz postaral mladý markizák, ktorý pred zrakmi všetkých prítomných držal istú chvíľu plavovlásku za zadok. No a jeho vyvolená sa intímnym nežnostiam samozrejme vôbec nebránila. Práve naopak - naša najlepšia moderátorka doslova žiarila, rozdávala úsmevy na všetky strany a zdá sa, že jej nová známosť skutočne prospieva.

Populárna Slovenka dokonca v týchto dňoch podstúpila aj skrášľujúci zákrok, na ktorý upozornil práve jej frajer Viktor. Ten totiž rovno pred objektívmi fotoaparátov ukázal na Adelinu tvár zdobenú malými chrastičkami, ktoré boli podľa blondínkiných slov výsledkom menšieho chirurgického zásahu. „Aj Viktor, aj ja sme si dali nejaké znamienka odstrániť, to je všetko,“ prezradila Topkám Banášová. „Áno, bolelo to, ale nie nejako hrozne, úplne štandardne. To som si už dala párkrát urobiť,“ dodala na záver Banášová. Nuž, aj Adela vie, že pre krásu sa musí trpieť...

Viac o téme: Adela BanášováViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu