Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Banášová pred 10 rokmi: Chodila s Bezdedom a... TOTO jej mali zakázať!

Adela Banášová Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Uplynulá epizóda Chart Show bola venovaná najväčším hitom z roku 2007. V tejto súvislosti preto v pamäti zalovili aj samotní aktéri šou. Najviac pozornosti si však bezpochyby vyžiadalo retro video s Adelou Banášovou (36). Blondínka totiž už v tom období patrila medzi slovenskú moderátorskú špičku, divákov sprevádzala mnohými zvučnými projektmi a jeden z nezabudnuteľných medzníkov bol aj jej vzťah s Tomášom Bezdedom. Jedno jej ale mali radšej zakázať!

V stredu večer odvysielala televízia Markíza premiérovú časť Chart Show, ktorá sa tentoraz niesla v znamení najväčších hitov roku 2007. Pri tejto príležitosti sa však o desať rokov v čase preniesli aj glosátori šou či samotná moderátorka Adela Banášová, ktorej retro dokrútka zaujala snáď najviac.

Úspešná Slovenka totiž pred celou dekádou začínala svoju hviezdnu kariéru v médiách, žiarila v mnohých zvučných projektoch a témou číslo jeden bol aj jej vzťah s bývalým superstaristom Tomášom Bezdedom.

Aj napriek tejto skutočnosti si však najviac pozornosti získal jej vtedajší imidž. Banášová totiž v tom období nosila kratšie vlasy, ofinu a preferovala aj iný druh líčenia. A ako je to už Adely zvykom, na adresu svojich starých záberov si stihla aj zavtipkovať: „Ofinu? Prečo mi toto nikto nezakázal?!“. No a my s ňou len a len súhlasíme. Treba totiž uznať, že moderátorka starne do krásy a aktuálne vyzerá stopercentne lepšie ako kedysi.

Takto vyzerala moderátorka Adela Banášová presne pred desiatimi rokmi.
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzerala moderátorka Adela Banášová presne pred desiatimi rokmi.  (Zdroj: foto: tv markíza)

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu