Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Milenci Dara a Rytmus sú od seba: Rolins si užíva na Bali a raper si takto doma vyhodil z kopýtka!

Patrik Rytmus Vrbovský na svojej párty a Dara Rolins na dovolenke na Bali. Zobraziť galériu (7)
Patrik Rytmus Vrbovský na svojej párty a Dara Rolins na dovolenke na Bali.

BRATISLAVA/BALI – Podivnosti vo vzťahu?! Dara Rolins (44) si momentálne užíva v exotickom raji na ostrove Bali, kde sa spolu s dcérkou vybrala na mesiac oddychovať. Jej polovička raper Patrik Rytmus Vrbovský ostal doma a v stredu si vyhodil v istom bratislavskom klube z kopýtka. Oslavoval totižto 40-tku, na ktorej nechýbalo množstvo známych tvári. Jedna, a tá najdôležitejšia, tam však nebola, a to Dara. Mnohí sa čudujú, že raper vystrojil párty bez nej... Je za tým kríza?

Daru Rolins by ste v týchto dňoch doma hľadali márne. Spolu s dcérkou Laurou sa vybrala oddychovať na mesiac do Indonézie na ostrov Bali, o čom sme vás nedávno informovali. Pred pár dňami však Darinkina polovička raper Patrik Rytmus Vrbovský oslavoval okrúhle 40-te narodeniny. Na párty nechýbalo množstvo známych tvári, ktoré prišli umelcovi zablahoželať.

Paradoxom však je, že v tento dôležitý Patrikov deň - na jeho veľkej oslave v bratislavskom nočnom klube, chýbala práve jeho polovička Dara. Mnohí ihneď začali špekulovať, či išlo iba o zlé načasovanie páru, keďže Rolins je v zahraničí, alebo je za tým niečo iné. Žeby dvojica mala krízu? „Rytmus oslavoval včera v nočnom klube v centre Bratislavy 40-tku a Dara je na Bali. Divné, že robil oslavu bez nej, keď je preč,“ napísal nám prekvapený čitateľ, ktorý sa zamýšľal nad tým, či je medzi nimi všetko v poriadku.

Oslovili sme preto aj speváčku s tým, ako to medzi nimi je. Majú krízu, alebo o nič nejde a dvojica Patrikove okrúhliny oslávi radšej v súkromí? Odpoveď sme doteraz od blondínky nedostali. Podľa našich informácií sa však Patrik chystá za Darinkou už čoskoro odletieť na Bali, a tak sa zdá, že takéto „drobnosti“ ako sú spoločné narodeninové oslavy neriešia. Alebo jednoducho Dara, po tom, čo zrušila svoju oslavu kvôli úmrtiam jej blízkych, sa na verejné oslavovanie ešte necítila... Ako to je, vedia zrejme iba oni dvaja.

Patrik Rytmus Vrbovský na svojej párty mal množstvo umelcov. A nie len tých slovenských.
Zobraziť galériu (7)
Patrik Rytmus Vrbovský na svojej párty mal množstvo umelcov. A nie len tých slovenských.

Dara Rolins si zatiaľ s dcérkou užíva na Bali.
Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins si zatiaľ s dcérkou užíva na Bali.  (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Dara RolinsPatrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu