Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dara Rolins (44) opäť provokuje: Reklama na prsia!

Dara Rolins Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins

BALI – Telo bohyne! Speváčka Dara Rolins (44) si momentálne užíva dovolenku v slnečnej Indonézii. Napriek tomu, že už dávno nemá dvadsať, môže sa pochváliť priam ukážkovou postavou. V týchto dňoch svoje dokonalé krivky ukazuje fanúšikom naplno, a to v sexi plavkách. Takto vytasila prsia a stojace bradavky!

Provokatérka! Daru Rolins fanúšikovia poznajú nielen ako skvelú speváčku, ale aj ako ženu s dokonalou postavou a poriadnym sexepílom. Niet sa čo čudovať, o svoje krivky sa popová diva pravidelne stará a pohľad na ne si môžu jej priaznivci vychutnať naozaj často. Umelkyňa sa totiž rada pochváli zábermi svojho telíčka aj na internete. A inak to nie je ani teraz, keď fanúšikom poslala zábery z Bali. 

Okrem vyrysovaného telíčka sa kráska chcela pochváliť aj novými plavkami, ktoré si v exotike kúpila. No Dara nenatočila iba nový sexi úsporný kúsok, ale na celú obrazovku vytasila svoje plné prsia. A tak sa všetkým naskytol pohľad na speváčkine prednosti a trčiace bradavky. Namiesto reklamy na plavky tak urobila reklamu na svoje silikónové vnady... 

Dara Rolins sa chcela pochváliť plavkami, namiesto toho zaujala skôr prsiami.
Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins sa chcela pochváliť plavkami, namiesto toho zaujala skôr prsiami.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu