Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nechutne ju »odfajčil«: Chcete sa Rytmusa spýtať na jeho koncert? Ani to neskúšajte!

Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (5)
Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: PR)

BRATISLAVA - Jeho drzosť miestami nepozná hraníc. Hoci by si človek myslel, že Patrik „Rytmus“ Vrbovský (40) si zachová akú-takú slušnosť aspoň voči svojim fanúšikom, ktorým v konečnom dôsledku vďačí za to, že patrí k najpopulárnejším hudobníkom na Slovensku, je na omyle. Dôkazom je aj najnovšia konverzácia s jeho obdivovateľkou.

Tá sa na rapera obrátila s otázkou, čo zahŕňa VIP vstup na jeho koncert. Namiesto normálnej odpovede, ktorá by ho stála zhruba rovnakú námahu, sa však slečna dočkala poriadne studenej sprchy. „No oškvarky, segedínsky guláš a cca 23:30 ti negdo ze zadu je**e z lopatu po kotrbe. No a keď bude poslúchať, tak na konci dostaneš bukkake od 15tich tlstých cigáňov. Ľudia si to pochvaľujú,“ odfajčil fanúšičku Rytmus. 

Takto to vyzerá, keď sa niekto Rytmusa odváži spýtať na podrobnosti o jeho koncerte.
Zobraziť galériu (5)
Takto to vyzerá, keď sa niekto Rytmusa odváži spýtať na podrobnosti o jeho koncerte.  (Zdroj: Facebook P.V.)

No a aby toho nebolo málo, svoju odpoveď, ktorú evidentne sám považoval za ohromne vtipnú a kreatívnu, okamžite zverejnil aj na sociálnej sieti. Na jeho obranu snáď len toľko, že množstvo ľudí sa pod snímkou, ktorú zavesil na svoj profil, skutočne dobre pobavilo. Slušné to však vôbec nebolo... 

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu