Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TRAPAS herečky na premiére slovenského filmu: Ups!

Denisa Nesvačilová Zobraziť galériu (4)
Denisa Nesvačilová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Malý detail pokazil celý dojem! Po utorkovej premiére v Bratislave mal slovenský film Všetko alebo nič premiéru aj u našich západných susedov. A nezaobišlo sa to bez trapasu. O ten sa nechtiac postarala ryšavá herečka Denisa Nesvačilová (25), ktorá si novinku prišla vychutnať do kina. Veselo pózovala fotografom, ale... Ups, toto jej ušlo!

Len deň po slávnostnej premiére v Bratislave sa herci a tvorcovia nového slovenského filmu s názvom Všetko alebo nič presunuli do pražskej Lucerny. Práve tam sa totiž konalo oficiálne uvedenie novinky pre českých divákov. Romantickú komédiu si aj sem prišlo vychutnať veľké množstvo známych osobností... No a jedna z nich si nechtiac vyrobila trapas. 

Reč je o mladučkej herečke Denise Nesvačilovej. Tá totiž na premiéru dorazila v čiernych obtiahnutých šatách, no zrejme si nevšimla malý detail. Na sieťovanej časti, ktorá módnemu kúsku dodávala punc zmyselnosti, sa jej totiž urobili dve diery. A hoci ryšavka počas večera vyzerala šmrncovne, oči všetkých skĺzali práve na túto maličkú chybičku krásy. No čo už, stáva sa! 

Mladá česká herečka Denisa Nesvačilová veselo pózovala fotografom, ktorým nechtiac ukázala aj malú chybičku krásy.
Zobraziť galériu (4)
Mladá česká herečka Denisa Nesvačilová veselo pózovala fotografom, ktorým nechtiac ukázala aj malú chybičku krásy.  (Zdroj: Profimedia)

Herečka si zrejme nevšimla, že sa jej sieťovaná časť na čiernych šatách roztrhala.
Zobraziť galériu (4)
Herečka si zrejme nevšimla, že sa jej sieťovaná časť na čiernych šatách roztrhala.  (Zdroj: Profimedia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu