Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Módne (s)hity z premiéry: Zhovadená Kronerová, extravagantná Banášová a Mórová... Preboha!

Zuzana Kronerová, Adela Banášová a Diana Mórová Zobraziť galériu (13)
Zuzana Kronerová, Adela Banášová a Diana Mórová

BRATISLAVA – V utorok večer sa známe osobnosti slovenského šoubiznisu stretli v jednom z bratislavských kín. Konala sa tam premiéra dlhoočakávaného slovenského filmu Všetko alebo nič. Ako sa na túto príležitosť vyobliekali známe tváre? Na to si posvietila známa módna stylistka Andrea Ziegler. Kto to zvládol najlepšie a komu to naopak vôbec nevyšlo?

Zuzana Kronerová, herečka

Žiaľ, nemôžem pochváliť. Úžasná osobnosť, ale takto sa zhovadiť? Farba šiat jej vôbec nepristane. Ani strih a materiál. Čierne neforemné sako o číslo väčšie jej na štýlovosti nepridáva. Radšej by som siahla po nohavicovom kostýme, prípadne po dobrom strihu šiat slivkovej farby s trištvrťovými rukávmi. Dĺžka okolo kolien je dobrá voľba. Dáma má pekné štíhle lýtka. Tmavé „silonky“ sú ako päsť na oko. Telové by boli lepšie. Jediné, čo môžem pochváliť, sú zaujímavé okuliare, mejkap, účes a manikúra. 

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Barbora Rakovská, moderátorka

Pekná žena, ktorá vždy pôsobí sviežo a príjemne. Šaty sú fajn. Jednoduché, materiál lesklejší, vhodný na spoločenskú príležitosť. Väčší náramok a nič viac je dobrá voľba. Účes aj mejkap ladí s celkovým štýlom. Výrazný rúž a lak oživuje tmavé ladenie. Kabát by som ale vymenila. Ostala by som v monochromatickom tmavom ladení. Táto farba mi príliš s Barborou neladí. Zvažovala by som, či ju vôbec mať vo svojom šatníku. Ak áno, tak skôr v kúskoch určených pre dolnú časť postavy. Kabelka fajn, ak ju nemala na večer. Je jasné, že sa prezula. Barbora zameraj sa na celkové detaily a bude to skvelé!

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Klára Issová, česká herečka

Pekná blúzka, zaujímavá potlač a páčia sa mi aj volány. Čierne nohavice by som ale vymenila za šedé. Bolo by to viac elegantnejšie, menej kontrastné, príjemnejšie. Strieborné lodičky dobre zladené so striebornými náušnicami. Pekná výrazná žena, ktorá to nepotrebuje preháňať. Vlasy aj mejkap fajn. Nabudúce sa pohrať trochu s farbami. Čierna je istota, ale nemusí to byť úplne tá naj voľba.

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Evita Urbaníková, spisovateľka

Na to, že nedávno rodila, klobúk dole. Zmenila by som ale farbu šiat. Tento odtieň jej nepristane. Niečo výraznejšie, odvážnejšie. Napríklad sýta zelená. Strih je celkom fajn. Lodičky by som akceptovala k tej zelenej. Tu mi vôbec nesedia. Farebne sa so šatami bijú. Tento typ "pančušiek" by som odporúčala okamžite zo šatníka vyhodiť. Volila by som matné 7-10 denové. Náramok by som zrušila. Náušnice by som vymenila za niečo vkusnejšie, decentnejšie, jemnejšie. Kruhy si nemyslím, že je to pravé orechové. Evita má guľatú tvár a zbytočne jej pridávajú na objeme. Kabelka je tiež veľmi zlá voľba. Vzala by som radšej listovku vo farbe. Pozor na príliš tmavé líčenie očí, môžu spôsobovať dojem kruhov pod očami. Zvýraznila by som pery, lebo najlepší mejkap pre oči je rúž. Vlasy celkom v pohode. odporúčam do budúcna trochu uhladiť. Rozhodnúť sa pre jeden naj prvok (šaty, topánky, kabelka, mejkap...) v outfite a ostatné doladiť. Toto je všetko veľmi rozhádzané.

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Adela Banášová, moderátorka

Adela sa mi páči. Extravagantná, štýlová. Perfektné kožené legíny, plynulý prechod topánok. Asymetrický top. Červená jej pristane. Kožená bunda ladí s celkovým trochu rokovým štýlom. Oceňujem, že sa vykašľala na "čačky mačky". Tu zdobiť netreba. Skvelý účes, mejkap. Výborné! A chválim, že nemá červené nechty. Palec hore!

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Táňa Pauhofová, herečka

Príjemná čierno-biela kombinácia. Tu nemám čo vytknúť. Pekná blúzka, trendovo „zastrčená“. Ležérny strih nohavíc, ktorý dáva pohodlie. Romantický účes ladiaci s potlačou. Skvelý výber doplnkov. Vrátane mejkapu. Akurát retiazku na krku netreba. Krásne topánky. Super!

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Lucia Forman Habancová, moderátorka

Biely top je celkom príjemná kombinácia so zelenými nohavicami.  Nie som si istá ale strihom nohavíc. Asi by som volila úzke, nie s „visiacim“ pudlom. Skracuje to nohy a nepôsobí to práve najvkusnejšie. Opasok by som zrušila, nehodí sa tam vôbec, ani farebne ani nijak. A ešte má aj strieborné prvky a na kabelke zlaté a hodinky sú zlaté tiež. Náramky preč. Načo? Hodinky sú dosť výraznou ozdobou. Mejkap a účes fajn, hodí sa to k celkovému štýlu. V budúcnosti by som sa zamerala na jednoduchosť, zbytočne by som neexperimentovala... Riadiť sa, že v jednoduchosti je krása! A táto žena určite pekná je a veľa nepotrebuje.

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Manželka speváka Ivana Táslera, Anna

Trendové paleto nohavice. (alebo sukňa?) Top by bol krajší s trištvrťovými rukávmi, prípadne šik blúzka. Červenú kabelku by som vymenila napríklad za zelenú, keď už chceme farbu. K tej oranžovej by to fajn sadlo. Dáma by si mala oči rozžarovať, má ich skôr zapadnuté a linkám sa vyhýbať a klásť dôraz na líčenie pier: to by jej viac pristalo. Lak na nechty by som volila skôr telový, neutrálny, prípadne šedý. Vlasy celkom fajn.

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Diana Mórová, herečka

Diana, preboha. Pekná šarmantná dáma a takto sa vychystať? Alebo nevychystať? Rifle sú štýlové. Na opasku by som volila skôr klasickú pracku. Top by som vymenila za čisto čierny. Rifle sú dosť extravagantné, netreba ešte aj top. Tie strieborné detaily sú nevkusné. Navyše pracka opasku je zlatá. Kabelku by som vymenila za jednoduchú čiernu bez zbytočného zdobenia. Trochu by som sa primaľovala. Diana výborne vyzerá s červeným rúžom, čiernou tenkou linkou a s čiernou maskarou. Modré oči jej pekne vyniknú. Na vlasoch by som si tiež dala záležať. Diana, to si mala fakt tak naponáhlo? Však ty veľa nepotrebuješ!

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Andrea Pálffy Belányiová, moderátorka

Čierne šaty sú istota. Pančušky by som volila asi skôr telové. Je to krajšie, decentnejšie. Miesto rifľovej bundy by som volila radšej dobre strihané sako, alebo by som ju nezapínala. Zbytočne jej to pridáva na objeme. Pôsobí mohutnejšie ako možno v skutočnosti je. Zelená kabelka sa mi páči. Skôr by som ale siahla po jednoduchšej. Rifľová bunda má nejaké zdobenie a s prezdobeným ramienkom sa to bije. Možno len niečo do ruky. Mejkap a vlasy pekné, príjemné. Daj si záležať viac na detailoch. Mohlo to byť super!

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Monika Flašíková Beňová, politička

Pekné zladenie lodičiek s gombíkmi na saku. Sako pekný strih. Ale pozor, dvojradové zapínanie vie pridávať na objeme. (keby boli gombíky tmavé, to je iná reč) Tiež lesklý materiál môže zväčšovať. Ono je to v pohode, keď to chceme alebo je treba...Bolo to treba? Chcelo sa? Pekná červená sukňa, dobrého strihu. Lýtka si Monika môže dovoliť ukazovať. Náušnice by som vymenila za menšie a „nevisiace“. Gombíky a topánky sú dosť výrazné, netreba nič ďalšie. Účes aj mejkap fajn. Niekedy stačí málo a môže to byť dokonalé!

Módne (s)hity z premiéry:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Adela BanášováZuzana KronerováDiana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu