Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Módne (s)hity z Krištáľového krídla: Nevkusná Šuvadová, princezná Judínyová a matróna Vajdová!

Silviu Šuvadovú, Eriku Judínyovú i Júliu Vajdovú zhodnotila stylistka Andrea Ziegler. Zobraziť galériu (11)
Silviu Šuvadovú, Eriku Judínyovú i Júliu Vajdovú zhodnotila stylistka Andrea Ziegler.

BRATISLAVA – Vyfintili sa! Uplynulá nedeľa patrila honosnému galavečeru Krištáľové krídlo, na ktorom sa odovzdávali ceny osobnostiam z rôznych oblastí života za minulý rok. Na tejto akcii nechýbali ani známe tváre šoubiznisu. Ako sa na túto príležitosť vyobliekali? Na to si posvietila známa módna stylistka Andrea Ziegler. Vy svoj názor môžete vyjadriť v ankete pod článkom!

Speváčka Sisa Lelkes Sklovská a jej manžel Juraj Lelkes

Zaujímavé šaty. Trošku dlhšie a bolo by to super. Prstene by som nechala doma. Tie sieťkové silonky sa k týmto šatám vôbec nehodia. Jemné telové matné, prípadne čierne by boli lepšia voľba. Bolo by to dokonalé.

Partner, ak už volil čiernu kravatu, mala by byť s kvetinovou štruktúrou. Tón v tóne. Skvele by ladila so Sisinými kvetmi na šatách. A zapla by som si radšej sako. To brucho narvané v košeli nevyzerá práve esteticky.

Módne (s)hity z Krištáľového
Zobraziť galériu (11)

Spevák Marián Greksa s manželkou Alenou

Krásna farba šiat. Opäť ale nechápem, prečo dáma, ktorá nemá dokonalý driek, sa navlečie do obtiahnutých šiat. Áčková voľnejšia sukňa by bola lepšia voľba. Ruky ako zápasník sumo. Načo tá čipka? Zbytočne pridáva. Nemusí mať každý takzvané „diktované“ ideálne miery... Oblečenie má ale pomôcť skorigovať nedostatky, nie ich zvýrazniť. Vyduté brucho v priliehavých šatách nikdy nebude vyzerať dobre! Dala by som si viac záležať na účese.

Partner akoby ani nebol partnerom. Neladia. Tá kravata od veci. Navyše čierna a pastelka je ako päsť na oko. Topánky vyzerajú, že už niečo pochodili. Preboha, na saku stačí zapnutý jeden gombík! Pozor na dĺžku nohavíc. Toto je spoločenská príležitosť!

Módne (s)hity z Krištáľového
Zobraziť galériu (11)

Moderátorka Alena Heribanová a spisovateľ Jozef  Heriban

Pani Heribanová je dáma, ako sa patrí. Dobrá voľba šiat ladiacich s nositeľkou a príležitosťou. Akurát kabelku by som vymenila. Štýlovo sa sem vôbec nehodí. Lepšia voľba by bola jednoduchá, hladká strieborná kabelka. Pán Heriban je džentlmen, ako sa patrí. Dokonalý pár!

Módne (s)hity z Krištáľového
Zobraziť galériu (11)

Herec Vladimír Kobielsky s manželkou Alenou

Čierna je „in“ a tejto dáme rozhodne pristane. Ale načo ten hrubý opasok? Je ho vôbec treba? „Chlpaté“ lodičky sú zaujímavé. Náhrdelník by som zrušila. Zbytočné. Dekolt je zdobený samotnými šatami. Krásny mejkap a vlasy.

Neviem, či je to fotkou, alebo ten oblek má čudnú farbu. Chce to slávnostnejšiu verziu obleku. Nevyžehlené nohavice a príliš dlhé. To fakt nebol k dispozícii spoločenský oblek? Ten by mal mať u hercov svoje čestné miesto! Kravata mi príde tiež voľba „čo mi príde tretie pod ruku“. Krištáľové krídlo by si snáď zaslúžilo trochu viac pozornosti.

Módne (s)hity z Krištáľového
Zobraziť galériu (11)

Speváčka Mária Čírová  a politik Pavol Frešo

Mária - čím je staršia, tým je tvárnejšia. Vyzerá výborne ako dáma či rockerka. Ona je asi jedna z mála žien, ktorým svetlý satén neublíži. Jednoduché ale šmrncovné zároveň. Účes aj mejkap so všetkým korešpondujú. 

Pán Frešo je ďalší muž, ktorého musím pochváliť. Oceňujem ladenie vreckovky s kravatou a košeľou. Žiaden prvý plán. Nabudúce pozor na dĺžku nohavíc. Toto je ukážka, že aj chlap s nejakým tým kilom navyše môže dobre vyzerať a mať štýl! Klobúk dole.

Módne (s)hity z Krištáľového
Zobraziť galériu (11)

Moderátori večera Helena Krajčiová a Marián Mitaš

Ryšavá s modrou sa hodia. Ale bolo by to lepšie, keby paže boli zakryté, prípadne ruky celé zahalené. Dlhý rukáv by tomu dodal atmosféru. Inak nemám výhrady.

A musím uznať, ďalší chlap dobre oblečený. Nabudúce dať akurát pozor na dĺžku nohavíc. Na pódiu vyzerajú spolu skvele!

Módne (s)hity z Krištáľového
Zobraziť galériu (11)

Herec Jozef Vajda s manželkou Júliou

Prečo si táto dáma tak ubližuje? Čipku by mala radikálne vynechať zo svojho šatníka. Ak hľadáte definíciu matróny, tak tu je odpoveď. Menej je viac, a to u dámy v rokoch platí 2x. Jednoduché šaty z dobrého nelesklého materiálu a vo výraznej farbe (napríklad modrej, studenej zelenej) by boli oveľa lepšia voľba. Kabelka je úplný omyl.

Pán Vajda naproti tomu vyzerá veľmi dobre a štýlovo. Zamat na spoločenskú príležitosť má svoje miesto aj v mužskom šatníku. Spolu ale vôbec neladia.

Módne (s)hity z Krištáľového
Zobraziť galériu (11)

Moderátorka Erika Judínyová a herec Štefan Skrúcaný

Princeznovské šaty, ktoré nepotrebujú veľa. Myslím, že Eriku dokonale vystihujú. Jediné, čo by som vymenila, sú náušnice a kabelka. Neladia mi k celkovému štýlu. Drobné kvetinky na ušiach by boli lepšia voľba. Dokonalejšie by to bolo napríklad so zeleným alebo belasým romantickým „pytlíkom“. Štefan je druhý muž večera oblečený ako sa patrí do spoločnosti.

Módne (s)hity z Krištáľového
Zobraziť galériu (11)

Silvia Šuvadová, herečka

Preboha. Pekná žena a takto sa zhovadiť. Šaty, ktoré sú neviem čím inšpirované, ale vyzerajú lacno a nevkusne. Ten šperk na krku mi príde úplne zbytočný. Nehodí sa vôbec. Neviem, aké impulzy z vesmíru Silvia dostala, ale museli byť veľmi prerušované....

Módne (s)hity z Krištáľového
Zobraziť galériu (11)

Zuzana Haasová, herečka

Flitre sú trendy. Výborný výber šiat. Postava, ktorá si to môže dovoliť.  Ramienka (rukáviky) by boli lepšie o niečo hrubšie. Viac by prekryli. Paže nie sú úplne v top kondícii. Mejkap, účes, doplnky výborná voľba. Krásne!

Módne (s)hity z Krištáľového
Zobraziť galériu (11)

Viac o téme: Erika JudínyováSilvia ŠuvadováJúlia Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu