Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z Gotta urobili blbca: Trapas na českých obrazovkách!

Česká televízia označila Karla Gotta za blbca. Zobraziť galériu (5)
Česká televízia označila Karla Gotta za blbca. (Zdroj: Foto: TV Prima)

PRAHA - Poriadne to prestrelili! Karel Gott (77) pôsobí na hudobnej scéne už viac ako 50 rokov, je najvýznamnejším a najpopulárnejším spevákom v dejinách Česka, ale i Slovenska. Je mnohými obdivovaný a vážený, a preto bolo viac než šokujúce to, čo sa stalo na českých televíznych obrazovkách. Urobili z neho totiž blbca!

Tak toto im nevyšlo! Diváci televízie Prima mali tesne pred silvestrovskou polnocou o zábavu postarané. Kompetentní si totiž vyrobili poriadny trapas, ktorý by sa bezpochyby nestratil ani v dobrom komediálnom seriáli.

Za všetko môže nešťastná zhoda náhod, ktorá označila Karla Gotta za blbca. Stalo sa to priamo na obrazovkách, kde krátko pred polnocou vysielali špeciálny program, v rámci ktorého spieval aj tento niekoľkonásobný zlatý slávik. No a práve tesne po jeho vystúpení sa to všetko spustilo.

V ľavom dolnom rohu obrazovky sa totiž objavila upútavka na film, ktorý mal nasledovať. Tvorcovia si to však neustrážili a pred sľúbenou komédiou sa v televízii ukázal maestro s novoročným prianím a šampanským v ruke. Na tom by samozrejme nebolo nič zvláštne, avšak ten, kto stihol zaregistrovať celý názov filmu v avíze, sa na vzniknutom prešľape bezpochyby poriadne pobavil.

„Musela som sa na konci roka 2016 od srdca zasmiať. Gott dospieval a objavil sa nápis: „O chvíľu nasleduje: Ešte väčší blbec, ako sme dúfali.“ Bol strih a objavil sa Karel Gott so svojou novoročnou gratuláciou. Myslela som, že padnem z kresla,“ opísala úsmevnú situáciu pre bleskove.cz jedna z diváčok.

Je jasné, že išlo len o zlé načasovanie a nič skryté v tom netreba hľadať. Mnohí však na tento komický zážitok budú spomínať ešte poriadne dlho. Nuž, to skrátka nevymyslíš...

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu