Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prekvapenie od speváckej legendy: Gott je na zjedenie!

Karel Gott Zobraziť galériu (5)
Karel Gott (Zdroj: PR)

PRAHA - Mňam! Nie je žiadnym tajomstvom, že niekoľkonásobný zlatý slávik Karel Gott (77) bol kedysi veľkým lámačom ženských sŕdc. Najnovšie sa ale zdá, že jeho fanúšičky ani zďaleka zúfať nemusia. Maestra totiž už môžu mať aj v pohodlí svojho domova - to všetko len za pár eur a... bude dokonca aj na zjedenie!

Na česko-slovenskej scéne pôsobí už viac ako 50 rokov, získal neuveriteľných 40 zlatých slávikov a počas svojej bohatej kariéry si získal srdcia mnohých obdivovateľov. Reč je o českom velikánovi Karlovi Gottovi, ktorý sa podľa najnovších informácií môže objaviť aj u vás doma.

Môžete si ho dať napríklad pod hlavu, prikryť sa ním, alebo si dokonca na ňom aj pochutnať! Na istom českom webe sa totiž objavili nielen luxusné obliečky, ale už dokonca aj sladké pochutiny s maestrovou podobizňou. Ide o čokoládové platne, dostupné v mliečnej i horkej čokoláde, na ktorých si bezpochyby zamaškrtí nejeden labužník.

Šikovný marketingový ťah je samozrejme právne ošetrený a o celej záležitosti bol oboznámený aj Gottov manažment. „Áno, vieme o tom,“ povedala pre denník Aha! Karlova manažérka Aneta Stolzová.

Hm, tak fanúšičky legendárneho Káju sa predsa len dočkali!

Podobizeň Karla Gotta sa najnovšie objavila na obale sladkých pochutín.
Zobraziť galériu (5)
Podobizeň Karla Gotta sa najnovšie objavila na obale sladkých pochutín.  (Zdroj: Foto: fikar.cz)

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu