Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Náhla operácia Karla Gotta: Nádor na hrubom čreve?!

Karla Gotta trápia nepríjemné zdravotné ťažkosti. Zobraziť galériu (5)
Karla Gotta trápia nepríjemné zdravotné ťažkosti. (Zdroj: SITA)

PRAHA - Uplynulé mesiace neboli pre Karla Gotta (77) ani z ďaleka prechádzka ružovou záhradou - práve naopak. Po úspešnom zdolaní rakoviny lymfatických uzlín sa na neho začal valiť jeden zdravotný problém za druhým. V pondelok musel dokonca podstúpiť akútnu operáciu čriev. Môžu za to zrasty alebo je za maestrovými ťažkosťami opäť zákerná rakovina?!

Len nedávno sme vás na Topkách informovali o tom, že Karel Gott musel pre nečakané zdravotné ťažkosti podstúpiť akútnu operáciu. Dôvodom mali byť problémy s priechodnosťou čriev, čo mohlo byť dôsledkom ich zrastov. Táto porucha má rýchly priebeh a je navyše život ohrozujúca - bez rýchleho zákroku by mohlo dôjsť aj k pretrhnutiu čriev, vykrvácaniu či k otrave krvi.


Karel Gott opäť v ohrození života: Okamžitý prevoz do nemocnice a desivá diagnóza!


Príčinou spevákovej náhlej brušnej príhody, ale nemuseli byť „len“ zrasty. Mnohí odborníci oslovení Bleskom.cz totiž v tomto prípade dvíhajú varovný prst a prikláňajú sa aj k druhej, oveľa vážnejšej alternatíve – rakovine hrubého čreva.

„Nádor rastie pomaly a črevo postupne uzatvára, väčšinou v ľavej časti hrubého čreva. Väčšinou sa prejaví striedaním zápchy a hnačky, ale niekedy sa náhla črevná nepriechodnosť objaví aj bez týchto príznakov,“ píše sa v lekárskych textoch. Túto hrozivú informáciu navyše znásobuje fakt, že maestra pre nepriechodnosť čriev operovali už v roku 2015, kedy mu zistili aj rakovinu. Aktuálne sa tento niekoľkonásobný zlatý slávik nachádza v domácej starostlivosti a jeho stav je zatiaľ, našťastie, stabilizovaný.

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu