Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dopletená Pietrová: Zápala jej to vrátil v priamom prenose!

Mária Chreneková Pietrová Zobraziť galériu (4)
Mária Chreneková Pietrová

BRATISLAVA - Na čo myslela?! Mária Chreneková Pietrová (31) v pondelok pobavila divákov aj svojho kolegu Jara Zápalu (50). Po skončení jednej z reportáží totiž so zvláštnym gestom vypustila z úst slabiku mu, ktorá vôbec nesúvisela s nasledujúcim príspevkom. V závere Televíznych novín si z toho moderátor urobil srandu.

Mária Chreneková Pietrová veľa chýb v spravodajskom štúdiu nerobí. V pondelok však poriadne prekvapila. Reportáž začala uvádzať s gestom bezradnosti a vypustila z úst len „mu” a nič viac. 

Jemne zaskočený Jaro Zápala začal teda čítať nasledujúci príspevok, ktorý ale na „mu” nezačínal. Mária sa teda evidentne doplietla a ktovie, kam jej skočili oči na papieroch s pripravenými textami. 

Obaja však situáciu brali s úsmevom a na úplnom konci Televíznych novín si Zápala ešte zažartoval na Pietrovej účet. „Zima sa teda v novom roku opäť prihlásila o slovo a vyzerá to tak, že nám bude vládnuť celý týždeň,” oznamovala divákom moderátorka, na čo jej kolega dodal: „Mu.” Evidentne sa na tom mimo záberov kamier dobre spolu pobavili.  

Mária Chreneková Pietrová zalomila rukami a dostala zo seba iba: mu.
Zobraziť galériu (4)
Mária Chreneková Pietrová zalomila rukami a dostala zo seba iba: mu.

VIDEO: Dopletená Mária Chreneková Pietrová v Televíznych novinách

chreneková v novinách

Viac o téme: Mária Chreneková Pietrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu