Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hororový zážitok u Rozborila: Drastický zákrok a potom... Smrť vytúženého dieťatka!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Zúfalstvo, slzy a hotové peklo na zemi. Presne to prežívala v uplynulom období osudom skúšaná Radka, ktorá sa spoločne so svojím manželom beznádejne snažila splodiť svoje vytúžené bábätko. No aj keď sa im to po niekoľkých pokusoch predsa len podarilo, život im uštedril ďalšiu ranu pod pás. Utrápenú Slovenku totiž zasiahlo to najhoršie, čo sa môže v živote ženy stať – a to smrť vlastného dieťaťa.

Vianočné vydanie relácie V siedmom nebi sa opäť postará o poriadnu dávku emócií. V jednom z trojice príbehov sa tentoraz predstaví životom skúšaný pár, ktorému doposiaľ aj napriek všemožnému snaženiu lekárov nebolo dopriate splodiť vlastné bábätko.


Totálny hyenizmus! Rozboril »svedkom« odporného zverstva: Z tohto príde zle aj vám!


Keď to manželom Radke a Milošovi nevychádzalo prirodzeným spôsobom, skúšali podstúpiť aj tri umelé oplodnenia. „Šli sme na vyšetrenie. Ja mám ženské veci v poriadku a potom sme šli aj s manželom. Zistili, že má niečo so spermiami. Že sú pomalé a je ich málo. Ale vraj umelým oplodnením sa to dá. Lekári pomohli a tiež to nešlo,“ povedala so smútkom v očiach zdrvená žena.

Po prvých dvoch bezvýsledných pokusoch sa však predsa len svetielko nádeje objavilo. Tretí, pomerne drastický zákrok bol totiž úspešný a sympatická Slovenka napokon otehotnela. Tá však ani z ďaleka netušila, aké peklo si pre ňu osud ešte prichystal.

V druhom trimestri tehotenstva nastali vysoké komplikácie, dieťatku prestalo biť srdiečko a žena musela porodiť mŕtvy plod. „Porodíš mŕtve dieťa. Normálne ti dajú vyvolávačku, plodová voda ti odtečie, tlačíš, kontrakcie. Len ho nepočuješ plakať,“ opísala svoj hororový okamih nešťastná Radka.

Obrovský smútok z bolestivej straty svojho vytúženého synčeka v sebe neskrýval ani jej partner Miloš: „Jeden deň mi zavolala: ‘zomrelo nám bábätko,’ to si nevieš ani predstaviť. Keď to dlho očakávaš, čo môže prísť. Bol som vtedy na stavbe. Čupol som si do rohu a rozplakal som sa ako malé decko.“ Manželom sa tak v momente zrútil svet a po vyčerpávajúcich chvíľach, ktoré ich stali nielen veľa síl, ale aj peňazí, už prestávali dúfať - a to aj napriek silnej viere v Boha.

Keďže sa o deťoch hovorí, že sú darom Božím, tak v tejto súvislosti sa kompetentní zo Siedmeho neba rozhodli poslať manželov na návštevu Svätej zeme, do rodiska Ježiša Krista, kde si svoj najväčší sen budú môcť doslova osobne vymodliť. Celý príbeh si môžete pozrieť už dnes večer na JOJke.

Viac o téme: Vilo RozborilV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu