Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šok v centre Prahy: Šesťdesiatnička Kronerová zhodila šaty a...!

Zuzana Kronerová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Kronerová (Zdroj: paparaci.sk)

PRAHA - Fúha, to chcelo poriadnu dávku odvahy! Zuzana Kronerová (64) je uznávanou slovenskou herečkou, ktorej kvality oceňujú aj u našich západných susedov. Práve preto ju obsadili do nového českého filmu s názvom Bába z ledu. Dokončenie počinu tvorcovia oslávili v centre Prahy. No a tam umelkyňa zhodila šaty a... To budete pozerať!

Slovenská herečka Zuzana Kronerová hviezdi v novom českom filme s názvom Bába z ledu. Pri príležitosti dokončenia počinu sa začiatkom tohto týždňa konala tlačová konferencia. No a tvorcovia záver filmovania oslávili teda poriadne netradičným spôsobom. 

Mnohých zrejme najviac prekvapil pohľad na 64-ročnú tmavovlásku. Tá totiž bez zbytočného váhania zhodila svoje šaty a v centre Prahy vošla do ľadovej Vltavy. A pridal sa k nej aj jej herecký kolega Pavel Nový a režisér Bohdan Sláma. No aj tých sa slovenskej dive podarilo tromfnúť. Veď zatiaľ čo oni pobudli vo vode len pár sekúnd, ona plávala až niekoľko minút. 

Herečka totiž pred natáčaním absolvovala otužileckú prípravu. „Zuzana o úlohu veľmi stála. Ale hneď na začiatku hovorila, že je veľmi zimomravá. Potom sa odhodlala vstúpiť do vody a úloha bola jej. Keď zistila, že jej otužovanie pomáha, dodalo jej to silu, sebavedomie. Pomohlo jej to aj fyzicky,“ prezradil pre České noviny režisér. 

Zuzane Kronerovej odvaha zjavne nechýba. V polovici decembra zhodila šaty a vošla do ľadovej Vltavy.
Zobraziť galériu (5)
Zuzane Kronerovej odvaha zjavne nechýba. V polovici decembra zhodila šaty a vošla do ľadovej Vltavy.  (Zdroj: Profimedia)

Zo Zuzany Kronerovej sa kvôli novému filmu s názvom Bába z ledu stal otužilec.
Zobraziť galériu (5)
Zo Zuzany Kronerovej sa kvôli novému filmu s názvom Bába z ledu stal otužilec.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Zuzana Kronerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu