Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Takmer dôchodca Miro Noga (57) odhalil súkromie: Konečne ukázal 2-ročnú dcéru a o 20 rokov mladšiu ženu!

Miro Noga konečne ukázal svoju 2-ročnú dcérku, aj o 20 rokov mladšiu partnerku. Zobraziť galériu (5)
Miro Noga konečne ukázal svoju 2-ročnú dcérku, aj o 20 rokov mladšiu partnerku. (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Pozrite, toto sú ony! Nezabudnuteľný herec Miro Noga (57) sa aj napriek zrelému veku stal pred dvoma rokmi po tretí raz otcom. A hoci si umelec svoje súkromie prísne stráži, v týchto dňoch urobil výnimku a celému Slovensku ukázal nielen svoj najmenší poklad, ale aj podstatne mladšiu partnerku.

Herec Miro Noga má z prvého manželstva dvoch dospelých synov – Olivera a Mareka. Pred dvoma rokmi sa však verejnosť dozvedela, že umelec bude otcom znova. V sladkom očakávaní bola totiž v tom období jeho o dvadsať rokov mladšia partnerka Janka, s ktorou dnes už vychováva krásnu dcérku Dominiku.


Strážené tajomstvo Mira Nogu: Dieťa s mladou partnerkou!


„Keď nie som dedko, tak som si urobil vnučku akoby sám,“ zavtipkoval si na margo svojho pomerne neskorého otcovstva Miro. Legendárny humorista si však aj napriek tomu užíva rodičovstvo plnými dúškami. „Snažím sa byť doma viac ako kedysi, keď sme mali deti za mlada a nebol na nich čas,“ poznamenal umelec.

Hoci sa jeho vek nezadržateľne blíži k šesťdesiatke, herec sa naopak cíti plný vitality a energie. Miro sa dokonca netají ani tým, že aktuálne prežíva jedno z najkrajších období jeho života, za čo môže v značnej miere práve jeho najmenší poklad. „Ja si myslím, že netreba sa báť, ono to naozaj predlžuje vek a kondičku, zvládam to úplne super,“ dodal s úsmevom na perách pre jojkársky Topstar Noga.

Miro Noga ukázal svoju rodinku - o 20 rokov mladšiu partnerku Janku aj dva a pol ročnú dcérku Dominiku.
Zobraziť galériu (5)
Miro Noga ukázal svoju rodinku - o 20 rokov mladšiu partnerku Janku aj dva a pol ročnú dcérku Dominiku.  (Zdroj: foto: tv joj)

Viac o téme: Miro Noga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu