Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

INFARKT?! Andreja Bičana zachraňovali v nemocnici!

Andrej Bičan Zobraziť galériu (6)
Andrej Bičan

BRATISLAVA - Chvíle strachu! Andrej Bičan (41) je v poslednom období doslova na roztrhanie. Má vlastnú šou na RTVS, dve série po sebe účinkoval v markizáckej Tvojej tvári a teraz pripravuje nový zábavný projekt Hviezdna párty. Toto všetko sa zrejme podpísalo pod jeho zdravotný stav. Pracovne vyťažený moderátor vraj dostal infarkt! Museli ho zachraňovať v nemocnici!

Andrej Bičan si zrejme už ani nepamätá, čo slovo oddych znamená. V poslednom období je totiž doslova v jednom kolotoči. Natáčal dve série šou Tvoja tvár znie povedome za sebou, teraz chystá na Markíze nový projekt a popri tom všetkom stále uvádza aj 5 proti 5 na verejnoprávnej RTVS.

Telo mu však dáva jasné signály, že by mal spomaliť. Svedčia o tom slová samotného Bičana. Dnes bol totiž v markizácom Teleráne a prezradil, že na dovolenke v Las Vegas, kde bol s režisérom Pepem Majeským, dostal infarkt. Teda aspoň on si to myslel... O jeho život potom bojovali americkí lekári. 

„Dostal som infarkt... Normálny infarkt “ zahlásil Bičan v rannej šou. „Ľahol som si večer, tri dni sme nespali, samozrejme, tak som si ľahol do postele a že (vydal zo seba zvuk, pozn. red.). Seklo ma... Ale to som zistil až ráno, keď mi dvakrát urobili EKG a všetko. Ja som bol presvedčený, že zomieram, že som mŕtvy a že končím so životom,“ prezradil zabávač. 

„Ešte som volal pánovi Majeskému, išiel som do chodby na hoteli, aby – keď príde druhá vlna toho infarktu – aby som spadol do uličky, aby ma potom našli tí ľudia, ktorí pôjdu okolo. Bol som presvedčený o tom, že idem zomrieť! Ale naozaj americké zdravotníctvo je na vysokej úrovni,“ dodal Bičan. 

Andrej Bičan zverejnil aj fotografiu z nemocnice.
Zobraziť galériu (6)
Andrej Bičan zverejnil aj fotografiu z nemocnice.

Video: Andrej Bičan rozprával v Teleráne o svojom „infarkte“

Andrej Bičan teleráno

Viac o téme: Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu