Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šok pre Bičana: Toto pred kamerami nečakal!

Súťažiaca Zuzana bola úplne bosá. Zobraziť galériu (4)
Súťažiaca Zuzana bola úplne bosá.

BRATISLAVA - Prekvapila ho! Andrej Bičan (41) je majstrom improvizácie a len tak ho nič do pomykova nedostane. V utorkovom vydaní relácie 5 proti 5 bol však riadne začudovaný. K pultíku pre hádačov totiž prišla súťažiaca Zuzana úplne bosá - kým jej súper bol klasicky v teniskách, ona sa na svoje miesto postavila s holými nohami.

Andrej Bičan je moderátorom relácie 5 proti 5 na RTVS, kde ho niekedy súťažiaci poriadne prekvapia svojimi odpoveďami. V utorkovej časti ale zažil šok aj kvôli niečomu inému. 

Keď totiž v jednom družstve prišiel rad na Zuzanu, brunetka prikráčala k pultíku bosá – a to úplne, proste s holými nohami, bez topánok, bez ponožiek. „Čo ti ukradli topánky?” spýtal sa jej začudovane Andrej. „Ja som bosochodec,” odvetila mu súťažiaca. 

Kým ostatní mali bežnú obuv, ona stála v štúdiu naboso. Pri nakrúcaní zrejme zima nebolo, no Zuzana s chodením bez topánok začala podľa vlastných slov pri venčení psíka. A potom zistila, že je to zdravé a začala to praktikovať vo väčšom rozsahu. Toto teda Bičan určite pred kamerami nečakal... 

Bičan 5 proti 5

Kým jej súper mal tenisky, Zuzana stála v štúdiu s holými nohami.
Zobraziť galériu (4)
Kým jej súper mal tenisky, Zuzana stála v štúdiu s holými nohami.

Viac o téme: 5 proti 5Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu