Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ťažká nehoda a otras mozgu s následkami: Zranená Češka aj tak získala svetový titul!

Krásna Češka Jana Kopecká Zobraziť galériu (4)
Krásna Češka Jana Kopecká

PRAHA – Napriek zraneniam prevalcovala konkurenciu! Česká modelka Jana Kopecká (23), ktorá má už na konte niekoľko titulov krásy, sa pred pár dňami vrátila z čínskeho Šen-čenu, kde získala korunku za prvé miesto v súťaži Miss Model of the World. Paradoxom však je, že o súťaž krásy takmer prišla. Pár dní pred odletom po vážnej dopravnej nehode skončila s ťažkým otrasom mozgu v nemocnici.

Zlý začiatok, skvelý koniec! Krásna Češka Jana Kopecká, ktorá má už na konte víťazstvá v súťažiach miss Brno, či Miss Tourism International, sa stala pred pár dňami v ďalekej Číne s mierami 87-62-90 a výškou 179 cm novou Miss of the World.

Po príchode domov poskytla rozhovor českému denníku Blesk, kde priznala, že na súťaž takmer neodletela. Niekoľko dní predtým totiž mala vážnu autonehodu, po ktorej skončila s ťažkým otrasom mozgu v nemocnici. Ešte aj po návrate z Číny boli na nej vraj vidieť šrámy z nehody, ktoré musela na súťaži maskovať. A dodnes navštevuje rehabilitácie. Napriek tomu dokázala uspieť a poraziť obrovskú konkurenciu dievčat z celého sveta.

A ako k nehode vôbec došlo? „Bola som na Opave na brigáde. Na spiatočnej ceste sa ale kolega, ktorý šoféroval, na križovatke zle pozrel a z ľavej strany do nás narazilo auto a ja som to odniesla ťažkým otrasom mozgu. Vôbec si nevybavujem, čo sa dialo potom, ani príchod sanitky, bola som v bezvedomí a prebrala som sa až v nemocnici v Opave. Navyše som mala rozseknuté čelo,“ opísala nehodu spomínanému denníku blondínka, ktorá priznala, že takéto zranenie bolo pred súťažou veľkým handicapom.

„Bol to veľký problém, ktorý sa navyše umocnil tým, že som zistila, že mám výpadok časti pamäti. Úplne sa mi napríklad vytratilo množstvo anglických slovíčok, ktoré som predtým bežne so zahraničnými kamarátmi používala. Zrazu som nevedela, čo znamenajú. Príprava na súťaž preto bola veľmi chaotická,“ priznala čerstvá Miss Model of the World.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu