Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bílá sa zriekla toho najcennejšieho: TOTO darovala Gombitovej!

Lucie Bílá darovala Marike Gombitovej svoju cenu.
Lucie Bílá darovala Marike Gombitovej svoju cenu. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Cez víkend sa u našich západných susedov konalo už tradičné udeľovanie hudobných cien Český slávik. A ani tento rok sa žiadne prekvapenie nekonalo. V kategóriach spevák a speváčka zabodovali tí, ktorí vyhrávajú každý rok - Karel Gott (77) a Lucie Bílá (50). Zo strany tmavovlásky však prišlo nečakané gesto. Svoju cenu darovala Marike Gombitovej (60).

Uplynulý víkend sa v Čechách niesol v znamení hudobných cien Český slávik. Podobne ako po minulé roky, aj tento rok v kategórii speváčka zabodovala Lucie Bílá - získala už svoju 19. cenu. A krátko po vyhlásení výsledkov urobila veľké gesto. Podišla k Marike Gombitovej a časť zo svojej trofeje jej venovala. 

Spomenula to aj počas včerajšieho prenosu šou Česko Slovensko má talent. „Včera sa u nás v Čechách predávali ceny Český slávik a k tomu veľkému sa dostával aj taký odznačik. A keď prišla na záver nášho priameho prenosu Marika Gombitová na javisko, tak ja som išla a spontánne som jej toho malého slávika dala a poklonila som sa jej,“ prezradila pri hodnotení jedného z vystúpení Bílá. 

Lucie Bílá darovala Marike Gombitovej časť svojej ceny.
Zobraziť galériu (1)
Lucie Bílá darovala Marike Gombitovej časť svojej ceny.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Marika GombitováLucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu