Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slováci si dobre zvolili: Toto chrumkavé telíčko posielame do sveta!

Zuzana Kollárová Zobraziť galériu (8)
Zuzana Kollárová

BRATISLAVA – Odhalila sa! Čerstvá slovenská víťazka Miss Universe SR Zuzana Kollárová (24) už nie je neznámou kráskou. Po zisku titulu v súťaži krásy je o nej čoraz častejšie počuť. Niet sa čo čudovať, veď je to bezpochyby nádherná žena, ktorá očarila nejedného Slováka. Má krásnu tvár a dokonalé telo, ktoré nedávno vystavila na obdiv. Pozrite, v akých dráždivých polonahých pózach sa nechala nafotiť!

Je to riadna kosť!  Bratislavčanka Zuzana Kollárová už nie je Slovákom neznáma. Nedávno totižto ohúrila našincov svojou krásou a dokonalými krivkami a stala sa tak čerstvou Miss Universe SR 2016. Čoskoro nás bude reprezentovať aj na svetovom finále súťaže krásy a šance uspieť má podľa mnohých veľké.  

O tom, že si Slováci zvolili dobre a do sveta posielame naozaj sexi krásku, svedčia aj jej najnovšie dráždivé a zvodné zábery, ktoré Kollárová nafotila pre magazín EXclusive. Známy fotograf a špecialista na decentné akty Mário Gotti, zverejnil sexi glamour fotografie missky na sociálnej sieti a mnohým vyrazila dych.

Zuzana na jednej z ich pózuje iba v čiernych nohavičkách a koženej bunde bez podprsenky, čím takmer odhalila svoje poprsie. Na ďalších predviedla sexi krivky v červenej čipkovanej spodnej bielizni. Pri týchto záberoch sa mužom bezpochyby zrýchlil tep, či podlomili kolená. Niet sa čo čudovať, veď je na nej riadna šupa. Vďaka svojmu dokonalému telu by mohla nejakú tu cenu uchmatnúť aj na svetovom finále, čo poviete?

Miss Universe SR 2016 Zuzana Kollárová poriadne dráždi.
Zobraziť galériu (8)
Miss Universe SR 2016 Zuzana Kollárová poriadne dráždi.

Zuzana Kollárová v sexi dráždivej červenej spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (8)
Zuzana Kollárová v sexi dráždivej červenej spodnej bielizni.

Viac o téme: Zuzana Kollárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu