Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hrôzostrašné prebudenie slovenskej herečky: Stačilo málo a... Preboha, veď mohla zomrieť!

Speváčka Lenka Rakarová alias LeRa na toto len tak nezabudne. Zobraziť galériu (4)
Speváčka Lenka Rakarová alias LeRa na toto len tak nezabudne.

BRATISLAVA – Nezodpovedná! Sympatická blondínka Lenka LeRa Rakárová (34), ktorá je známa predovšetkým ako muzikálová speváčka a herečka, pred pár dňami zažila priam hrôzostrašné ranné prebudenie, na ktoré nezabudne do konca života. Neuveríte, čo sa umelkyni prihodilo!

Zažila doslova šok! Speváčka Lenka Rakarová, známa ako LeRa, si pred pár dňami, rovnako ako mnoho ďalších Slovákov, zaspomínala počas Sviatku všetkých svätých na svojich blízkych, ktorí už nie sú medzi nami. Pri spomienke na nich im zapálila sviečku. No nielen na cintoríne, ale aj u seba doma - a to sa jej takmer stalo osudným.


Speváčka LeRa Salmanová šokuje sexi postavou: Bleskovo zhodila 15 kíl!

Šok v rodine väznených Salmanovcov: Rozvod Alexa s muzikálovou herečkou LeRou!


Sviečku položila na komodu a mysliac si, že už dohorieva išla spať. Nasledovalo priam hrôzostrašné ranné prebudenie - obhorel jej totiž takmer celý vrch skrinky, kde sviečka stála. To, že mala šťastie v nešťastí si uvedomuje už aj samotná umelkyňa, ktorá fotografiu spálenej skrinky zverejnila na sociálnej sieti.

Zaujímalo nás, ako k tomu došlo a prečo ju nesfúkla. „Večer som zapálila sviečku za mojich blízkych zosnulých a ešte som si vravela, že keď pôjdem spať, tak ju sfúknem. Po pár hodinách som už videla, že tak dohorieva, tak si vravím, že však to už skoro nehorí, že to nechám dohorieť. Ešte o druhej v noci som na ňu pozrela a jemno dohorievala, tak som zaspala. Ráno som sa zobudila na zadymenejšiu miestnosť, smrad, ale nič nehorelo. Pozrela som na skrinku a vrchná časť bola celá čierna, akoby obhorená a od vosku,“ opísala nám LeRa nepríjemné chvíle, ktoré ju mohli dokonca stáť aj život.

Nedajbože by sa niečo chytilo a mohla vyhorieť. „Som nezodpovedná, bola to hlúposť, viem. Jasné, prvá vec, čo mi napadla bolo, že to mohlo skončiť veľmi zle,“ sype si popol na hlavu Rakarová. Tá už podobnú hlúposť určite nikdy nespraví...

Speváčka Lenka Rakarová alias LeRa zabudla sfúknuť sviečku. Takto jej obhorela skrinka!
Zobraziť galériu (4)
Speváčka Lenka Rakarová alias LeRa zabudla sfúknuť sviečku. Takto jej obhorela skrinka!  (Zdroj: Facebook L.R.)

Viac o téme: LeRa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu