Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Christová ako kráľovná, brutálne SEXI LeRa aj Mirgovej materské prsia... Známe Slovenky v spoločnosti!

Zľava: Dominika Mirgová, Ivana Christová, Lenka LeRa Rakárová Zobraziť galériu (18)
Zľava: Dominika Mirgová, Ivana Christová, Lenka LeRa Rakárová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V pondelok večer sa v jednom z luxusných hotelov v Bratislave konal už trinásty ročník charitatívneho podujatia s názvom Ružová noc. To každoročne organizuje prvá federatívna miss Ivana Christová (46). Hostiteľka po celý čas pôsobila doslova kráľovsky, speváčka Lenka LeRa Rakárová (34) zas pútala pozornosť v brutálne sexi šatách a mladá mamička Dominika Mirgová (24) vyvetrala svoje materské prsia.

V pondelok večer známe tváre pomáhali - v jednom z luxusných hotelov v Bratislave sa totiž konal už trinásty ročník charitatívneho podujatia Ružová noc, ktoré každoročne organizuje prvá federatívna miss Ivana Christová. V spoločnosti sa pri tejto príležitosti stretlo mnoho známych osobností. Medzi nimi aj speváčky Lenka LeRa Rakárová či Dominika Mirgová.

Obe dámy pritom pútali pohľady prítomných svojimi outfitmi - zatiaľ čo prvá super sexi šatami, ktoré vďaka priesvitnej látke odhalili jej tip-top postavičku, mladá mamička hypnotizovala prítomných nadupaným dekoltom. Z toho jej doslova vypadávali plné materské prsia. No bez pozornosti nezostala ani samotná organizátorka... Na sebe mala totiž šaty v kráľovsky modrej farbe, vďaka čomu aj ona sama pôsobila priam vznešene. 

Viac fotiek z akcie nájdete v našej GALÉRII >>

Viac o téme: Ivana ChristováDominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu