Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Haasová po strate dvoch bábätiek: Rozmýšľam o ďalšom!

Zuzana Haasová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Haasová

BRATISLAVA - Herečka Zuzana Haasová (35) si za svoj krátky život prešla mimoriadne tŕnistou cestou. Veď s obrovskou stratou vlastného dieťatka sa musela vyrovnávať hneď dvakrát, a to si pochopiteľne vyžadovalo najmä veľkú dávku bojovnosti. Dnes sa už ale umelkyňa opäť snaží myslieť pozitívne a dokonca je pripravená pokúsiť sa o bábätko znovu.

Tento týždeň sa v našom hlavnom meste predstavil projekt Silnejšia po každej stránke, ktorý pomáha ženám v ťažkých životných situáciách. Zaujímavú besedu svojou prítomnosťou podporili aj známe tváre slovenského šoubiznisu, ktoré vyzývali ženy, aby sa nebáli hovoriť o svojich neľahkých životných príbehoch.

Obrovskú nepriazeň osudu okúsila na vlastnej koži aj herečka Zuzana Haasová - a to hneď dvakrát. V roku 2013 totiž slovenská umelkyňa prišla o svoje dievčatko. Karolínka sa narodila predčasne v ôsmom mesiaci tehotenstva.

Aj napriek bolestivej skúsenosti sa však spoločne so svojím partnerom, teraz už manželom Martinom rozhodla, že sa o bábätko pokúsia znovu. Začiatkom apríla tohto roka sa ale tragický scenár zopakoval a plavovláska prišla aj o svoje druhé dieťatko.


Hrozná rana pre Haasovú: Prišla o ďalšie dieťatko!


Hoci to bolo pre ňu veľmi náročné, so stratou vytúženého Šimonka sa v súčasnosti postupne vyrovnáva. „Teraz sa viem usmiať, mám dobrú náladu, robím projekty a idem ďalej. Ale nestalo sa mi to iba raz, takže už som vedela, ako na to,“ povedala pre Topky.sk odhodlaná blondínka.

Herečkinou najväčšou inšpiráciou pre lepší život je jej 11-ročná dcéra Romanka. „Pri deťoch sa vám všetko úplne zmení, budete mať iné hodnoty, iný pohľad do budúcna. Všetko sa vám otočí a to bude také zlomové,“ skonštatovala s úsmevom na perách známa Slovenka.

Osudom skúšaná žena však ani po ťažkých chvíľach nestráca nádej a so svojím životným partnerom by sa chceli pokúsiť o spoločného potomka znovu. „To je také osobné rozprávať o tom, ale určite áno,“ statočne dodala na záver Zuzana.

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu