Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zuzana Haasová sa vydávala: Vo svadobných šatách vám vyrazí dych!

Zo Zuzany Haasovej bola prekrásna nevesta. Zobraziť galériu (5)
Zo Zuzany Haasovej bola prekrásna nevesta. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Ako princezná! Sympatická herečka Zuzana Haasová (36) v týchto dňoch všetkým fanúšikom doslova vyrazila dych. Opäť si totiž vyskúšala, aké je to byť vo svadobnom. Aha, aká krásna nevesta z nej bola!

Zuzana Haasová je už síce od júna minulého roka vydatá pani, no v týchto dňoch sa prekvapivo vo svadobnom objavila opäť. V nádhernej róbe ju mali možnosť vidieť fanúšikovia na jej instagramovom účte, kde herečka zverejnila fotografiu, na ktorej vyzerá doslova ako princezná.


Ďalšie prekvapenie od Haasovej: V júni sa tajne vydala a teraz... Pozrite na ňu!


Ak ste si však mysleli, že blondínka znova vliezla „pod čepiec“, ste na veľkom omyle. Zuzka sa stala nevestou, no v tomto prípade len „na oko“ – a teda ako postava v pripravovanom televíznom seriáli s názvom Som mama. „Hrala som tam budúcu nevestu. To je momentka, kedy si skúšam svadobné šaty ako herecká postava,“ prezradila pre Topky.sk. Zuzana mala na sebe krásne šaty posiate zaujímavou hustou čipkou a dlhý závoj. Na svojej vlastnej svadbe s dlhoročným partnerom Martinom Kostkom mala ale paradoxne jednoduché nohavice, korzet a tenisky.

Aký štýl sa teda herečke páčil viac? „Oni sa ma pýtali, že aké chcem šaty, tak som povedala, že také, ktoré by som si nikdy nevybrala, lebo buď sú veľmi tortové alebo gýčové. No a ja práve tento štýl neuprednostňujem, ja som skôr taký chuligán. A presne mi vybrali také, kde vyzerám ako princezná,“ uzavrela s úsmevom Haasová.

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu