Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Herečka Haasová v TOP forme: Takáto štíhla snáď ešte nebola!

Zuzana Haasová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Haasová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pristane jej to! Začala jar a s ňou mnohí odštartovali svoj diétny maratón a hodiny tvrdého boja v posilňovni. No sú aj takí, ktorí sú na letné mesiace dokonalo pripravení už teraz. A podľa fotky, ktorou sa v týchto dňoch na webe pochválila jojkárska herečka Zuzana Haasová (36), je zjavné, že k nim patrí aj ona. Blondínka je doslova v TOP forme. Pozrite, takáto štíhla snáď ešte nebola!

Ideálna váha a super krivky! To je v jarných mesiacoch cieľom obrovského množstva ľudí. Po zime plnej kalorických jedál a slabej vôle totiž prichádzajú teplé dni a s tým spojené ubúdanie vrstiev oblečenia. Niet preto divu, že sa mnohí aktuálne zatvárajú na celé hodiny do posilňovne a držia prísne diéty. 

No o krok vpred je už v týchto chvíľach jojkárska herečka Zuzana Haasová. Na sociálnu sieť Facebook totiž zavesila fotku, na ktorej sa pýši doslova dokonalou postavičkou. V červených šatách, v sexi póze a so zmyselným pohľadom... No je to úplná TOPKA. Takáto štíhla azda ešte nebola. Veď uznajte sami, konkurovať by mohla aj o polovicu mladším ženám!

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu