Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Judínyová takmer dole bez: Divákom padla sánka!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (7)
Erika Judínyová (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Polonahá pred kamerami! Prvá dáma slovenského šoubiznisu Erika Judínyová (45), ktorá už roky sprevádza divákov žlto-modrej televízie svetom našich celebrít, rada poodhaľuje svoje telo v sexi oblečení. A nebolo to inak ani túto sobotu večer, keď svojím dráždivým outfitom divákom doslova vyrazila dych. Plavovláska sa totiž predviedla v priesvitných nohaviciach a ukázala aj to, čo býva skryté.

Opäť dráždila! Moderátorka Erika Judínyová  je tvárou obľúbenej markizáckej šoubiznisovej relácie Smotánka už niekoľko rokov a divákov neustále provokuje v odvážnych outfitoch. Pri pohľade na ňu mnohí muži pri obrazovkách lapajú po dychu a ženy iba ticho závidia. A nebolo to inak ani uplynulú sobotu, keď sa blondínka objavila na obraze v kúsku, ktorý viac odhalil ako skryl.

Hoci je už Judínová vydatá pani a má po 40-tke, nebojí sa stále experimentovať s odvážnymi a sexi outfitmi. Dôkazom je aj jej sobotňajší dráždivý priesvitný model, v ktorom sa predviedla v šoubiznisovej relácii. Pri pohľade na markizáčku divákom bezpochyby padla sánka. Erika sa totiž postavila pred kamery v bielych čipkovaných transparentných nohaviciach, v ktorých odhalila bielu bielizeň. Nahodená takto „dole bez” by sa zrejme odhodlala ísť  na obraz zrejme iba máloktorá moderátorka, no Erika si to pri svojej postave môže dovoliť. Nemyslíte?

Erika Judínyová takmer dole bez. Na obraze iba v čipkovaných priesvitných nohaviciach ukázala nohavičky.
Zobraziť galériu (7)
Erika Judínyová takmer dole bez. Na obraze iba v čipkovaných priesvitných nohaviciach ukázala nohavičky.

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu