Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozdiel 20 rokov: Vadkerti viac sexi ako kedysi!

Vladimír Repčík a Andrea Vadkerti Zobraziť galériu (3)
Vladimír Repčík a Andrea Vadkerti

BRATISLAVA – Zrejú ako víno! Dnes televízia Markíza oslavuje 20 rokov od svojho vzniku. Pri tejto príležitosti prijali pozvanie do rannej relácie Teleráno aj historicky prví moderátori Televíznych novín, ktorí v Záhorskej Bystrici však už nepracujú. Reč je o Andrei Vadkerti (42) a Vladimírovi Repčíkovi (56), ktorým uplynulé roky naozaj pristanú.

Takáto sexi nebola ani za mlada! Moderátorka Andrea Vadkerti síce už dlhšiu dobu nepôsobí na televíznej obrazovke, no diváci si ju rozhodne pamätajú. Aspoň tí skoršie narodení. Sympatická hnedovláska a jej kolega Vladimír Repčík boli totiž historicky prvými moderátormi markizáckeho spravodajstva. 

Dnes v Záhorskej Bystrici oslavujú 20 rokov od svojho vzniku, a tak si do svojej obľúbenej rannej relácie pozvali práve svoje niekdajšie hviezdy - Andreu a Vladimíra. Pri pohľade na nich ostali mnohí diváci určite zaskočení. Uplynulé roky sa totiž na nic vôbec nepodpísali zle. Práve naopak, vyzerajú ešte lepšie ako kedysi. Najmä brunetka, ktorá zmenila svoj účes a pôsobí sviežejšie a oveľa viac sexi ako v mladosti. Repčík síce zošedivel, no stále pôsobí elegantne a šik.

To, že im to pristane, si všimli aj mnohí diváci, ktorí ich na sociálnej sieti poriadne vychvaľujú. „Mám pocit, že Andrejka mladne. Veľmi dobre vyzerá,“ napísala jedna z diváčok a ďalšie sa k nej pridali: „Andrejka je krásna, ešte krajšia než predtým, ale obaja teraz vyzerajú omnoho lepšie.“ 

Viac o téme: Andrea VadkertiVladimír Repčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu