Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z malej superstaristky kus SEXI ženy: Pozrite na to telo!

Dominika Stará Zobraziť galériu (6)
Dominika Stará

BRATISLAVA - Wau, wau, wau! Dominiku Starú (23) Slovensko spoznalo ešte ako dievčatko. Veď v čase, keď hviezdila v speváckej šou SuperStar, mala len 16 rokov. Aktuálne kráska rozbieha úspešnú kariéru za veľkou mlákou, kde už niekoľko rokov žije. No a dosť sa tam blondínka zmenila. Dospela a dnes je z nej poriadna sexica. Veď pozrite sami!

Dominika Stará sa pred rokmi do povedomia slovenskej verejnosti dostala vďaka hudobnej šou SuperStar, kde skončila na druhom mieste. Namiesto kariéry na Slovensku ju však úspešne rozbehla za veľkou mlákou, kde už dlhší čas pôsobí. 

No a blondínka sa v USA aj viditeľne zmenila. Veď tam odchádzala ešte ako malé dievčatko a dnes je z nej kus sexi ženy. Svedčia o tom fotky, ktoré kráska najnovšie zavesila na sociálnu sieť Instagram. 

V poslednom období pritom speváčka desila svojich fanúšikov príliš vychudnutou postavou, no teraz ňou doslova ohuruje. Krátke tričko, ktoré má na sebe, totiž odhaľuje jej vypracované brucho. No a to by jej mohla závidieť nejedna žena. Veď uznajte sami! 

Dominika Stará v Amerike dospela. Dnes je z nej kus sexi ženy.
Zobraziť galériu (6)
Dominika Stará v Amerike dospela. Dnes je z nej kus sexi ženy.  (Zdroj: Instagram D.S.)

Dominika Stará ešte nedávno strašila svojich fanúšikov príliš vychudnutou postavou. Dnes vyzerá oveľa lepšie a najmä sexi. Veď pozrite na to brucho!
Zobraziť galériu (6)
Dominika Stará ešte nedávno strašila svojich fanúšikov príliš vychudnutou postavou. Dnes vyzerá oveľa lepšie a najmä sexi. Veď pozrite na to brucho!  (Zdroj: Instagram D.S.)

Viac o téme: Dominika Stara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu