Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa Slovenka odvážna ako nikdy predtým: Vetrala holé prsia!

Melánia Kasenčáková Zobraziť galériu (5)
Melánia Kasenčáková (Zdroj: Instagram M.K.)

BRATISLAVA - Odhodila zábrany aj podprsenku! Slovenská tanečnica Melánia Kasenčáková alias Lady Mel (32) sa aj vďaka tancu vždy pýšila ukážkovou figúrou. Tento fakt však nedávno okorenila jednou extra rajcovnou dávkou. Fanúšikom sa totiž ukázala vo svojej doposiaľ azda najzvodnejšej polohe.

Melánia Kasenčáková, známa aj ako Lady Mel, patrí medzi najúspešnejšie slovenské tanečnice. Brunetka sa zviditeľnila najmä vďaka jojkárskej šou Miliónový tanec, kde zažiarila natoľko, že jej tanečná kariéra odštartovala priam raketovou rýchlosťou. Svojich fanúšikov tak po celé roky ohurovala nielen dych berúcimi tanečnými kreáciami, ale aj vypracovanou sexi figúrou.

Nedávno však bezpochyby priviedla do varu najmä mužských priaznivcov, ktorých potešila poriadne odvážnou fotografiou. Hrejivé slnečné lúče si totiž sexica užívala rovno naostro a bezchybné krivky vetrala v plnej kráse. Bez akéhokoľvek ostychu tak odhodila vrchný diel plaviek a zapózovala si hore bez.

Svoje holé okrúhle vnady si však na fotografii prekryla čiernym prúžkom s nápisom „Lady Mel“. O zvyšok sa teda postarala už len fantázia...

Ledy Mel sa na dovolenke poriadne odviazala a tentoraz bez ostychu opekala aj svoje holé prsia.
Zobraziť galériu (5)
Ledy Mel sa na dovolenke poriadne odviazala a tentoraz bez ostychu opekala aj svoje holé prsia.  (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: Melánia Kasenčáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu