Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Faldy sú preč: Pozrite, aké má speváčka Mamba telo!

Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha Zobraziť galériu (5)
Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha (Zdroj: Carat Agency, PR)

BRATISLAVA - Slovenskú speváčku Dášu Šarközyovú, známu aj pod pseudonymom Mamba Dasha (26), donedávna trápili kilá navyše. Brunetka však v posledných týždňoch na svojej postave poriadne zamakala, výrazne schudla a žiari spokojnosťou. Skrátka, sexi Mamba je opäť späť!

Speváčka a herečka Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha je vďaka exotickému vzhľadu neprehliadnuteľnou súčasťou nášho šoubiznisu. Brunetka navyše nikdy nepatrila k žiadnym „vychrtlinám“ a svoje krivky mala zaoblené na tých najsprávnejších miestach. A to prirodzene ocenili najmä jej mužskí obdivovatelia.

Aj ona si však v minulosti prešla váhovými výkyvmi, ktoré boli dôsledkom istých zdravotných problémov. Mamba sa ale rýchlo rozhodla s tukovými vankúšikmi raz a navždy skoncovať. Zdravá strava, aktívny pohyb, či krvopotná drina v posilňovni sa mali postarať o to, že sa jej kondička a závideniahodná postava opäť vrátia do normálu.


Nedávno šokovala faldíkmi a teraz... Sexi Mamba zhadzuje tukové zásoby!


A to sa jej aj podarilo. Na sociálnej sieti sa totiž nedávno pochválila fotografiou, ktorá hovorí za všetko. V krátkom športovom tope a v miniatúrnych kraťasoch všetkým neprajníkom doslova vytrela zrak.

Speváčka je fit, má postavičku ako lusk a svojou aktuálnou formou ulahodí hádam každému mužskému oku. Tmavovláska tak opäť raz dokázala, že kde je silné odhodlanie a pevná vôľa, tam je aj kľúč k vytúženému výsledku.

Mamba Dasha na svojej postave poriadne zamakala a dnes sa môže opäť pýšiť sexi krivkami.
Zobraziť galériu (5)
Mamba Dasha na svojej postave poriadne zamakala a dnes sa môže opäť pýšiť sexi krivkami.  (Zdroj: Instagram D.S.)

Viac o téme: Dáša Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu