Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Speváčka MAMBA - konzervatívna moralistka?

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Carat Agency, PR)

Je krásna, neuveriteľne talentovaná, šarmantne bláznivá, s hlasom, ktorý môže konkurovať aj svetovým hviezdam najvyššej ligy, s telom bohyne a neodolateľným šarmom. Ako muzikálová hviezda zažiarila v tituloch ako napr. FONTÁNA PRE ZUZANU, ČAJOČKY, RENT, WEST SIDE STORY, RÓMEO A JÚLIA a najnovšie exceluje v muzikáli ATLANTÍDA, kde stvárňuje sexy a pojašenú asistentku riaditeľa Majku, ktorá poriadne zamotáva napínavý dej. Mamba je známa aj z televíznych obrazoviek a seriálov, no najviac zarezonovala medzi fanúšikmi svojou vlastnou tvorbou. Hit GOODBYE BOY vystriedala skvelá hitovka ZVYKNI SI!, funky pecka PANI a naposledy potešila svojich fanúšikov emotívnou výpoveďou v skladbe HĽADÁM.

Niekoľko feauturingov a spoluprác s vychytenými slovenskými rapermi a producentami ju katapultovali do poprednej línie popových a r’n ‘b speváčok na Slovensku. Vďaka koncentrácii krásy, sexappealu a štýlu, získala v roku 2010 titul MISS CARAT TUNING, čím sa stala kráľovnou krásy všetkých motoristov. Teraz Vám ju predstavíme v zaujímavom modeli s folklórnym motívom návrhárky Matty Urbanič. Tiež Vám Dáška pripomína krásnu J.Lo?

Dáška, podľa popisu v úvode to vyzerá, že si tak pracovne vyťažená, že Ti už neostáva žiadny čas na súkromie. Pritom na sociálnych sieťach často pridávaš zaláskované fotky so svojim priateľom, s ktorým tvoríš priam dokonalý pár. Prezraď, ako vyzerá Váš život zaneprázdnených umelcov ( pozn. Tony je tanečník skupiny The Pastels .)
Tony je veľmi zábavný a naozaj pozorný partner. Cítim sa šťastná a milovaná a myslím, že všetko je tak krásne, že sa sa tá spokojnosť pretavuje aj do môjho pracovného života, kde možno aj vďaka tomu prežívam veľmi úspešné obdobie. Tony sa o mňa rád stará, pripravuje mi chutné jedlá, radi sa smejeme, bláznime sa takmer neustále. Je to muž môjho života. Je pravda, že máme obaja extrémne veľa práce, ale uvedomujem si, že na to, aby všetko fungovalo správne, je potrebné mať dobre nastavené a naplánované veci aj pracovné a aj tie súkromné. Máme dvoch psíkov pitbullov, ktorí si tiež vyžadujú čas a starostlivosť a celkovo si musím stále veľmi dobre premyslieť, s kým a do akých spoluprác a projektov sa pustím, aby som nestratila svoj osobný život a neprepásla to najkrajšie a najdôežitejšie, čo sa mi v živote deje.

Mnohí ľudia netušia, že za Tvojim sexy a mierne kontroverzným imidžom sa skrýva žena, ktorá by mohla byť vzorom morálneho života.
Haha, toto je veľmi smiešne takto počuť, ale bohužial to asi bude pravda :) . Naozaj som typ vernej, oddanej a starostlivej partnerky. Keď som vo vzťahu, môj muž je pre mňa stredom vesmíru. Nehrozí nevera, nehrozí zrada, nikdy by som nepodviedla a neklamala. Neznášam účelové vzťahy. Neznášam vypočítavé ženy, ktoré kalkulujú. Verím v naozajstnú lásku a naozajstne k tomu aj pristupujem. Viem, že mnoho ľudí si myslí o mne, že patrím do kategórie tých “moderných” báb, ktoré kvôli kariére, alebo nejakému prospechu sú ochotné upustiť od…ako to povedať…slušného správania a preto sú veľakrát prekvapení, keď ma naozaj spoznajú a zistia, že som ten najkonzervatívnekší typ ženy, aký existuje:)

Si nesmierne talentovaná, no napriek tomu ešte stále tak trochu nedocenená. Čím to je?
Viem presne o čom hovoríš. Snažím sa svoju prácu robiť maximálne kvalitne a dobre. Mám však pocit, že na to, aby bol človek (a zvlášť žena) naozaj dokonale úspešný, musí tam “hore miešať kávu” s tými “správnymi ľuďmi.” Lenže ja nie som typ žúrkujúcej kočky. Nie som na každej celebritnej párty, ani neholdujem žiadnym nerestiam, už vôbec sa nezabávam tým, že by som pila alkohol, či užívala iné omamné látky, odmietam flirtovať s cudzími chlapmi a už vôbec nepotrebujem intrigovať a riešiť nejaké hlúposti. Možno práve preto je moja cesta za úspechom a kariérou naozaj oddretá a aj trvá dlhšie, ako keby som použila nejaké uľahčujúce “skratky.” Myslím si však, že všetko je tak, ako má byť a ja som rada, že za každý svoj úspech vďačím naozaj iba svojmu talentu, pracovitosti a tomu, že sa nedám odradiť ani zastaviť.

Na čom práve pracuješ?
Momentálne veľmi intenzívne pracujem na príprave môjho debutového albumu. Dávam si načas. Nechcem to uponáhľať. Chcem, aby ma definoval. Chcem, aby ho moji fanúšikovia počúvali s takou vášňou a nadšením, ako ho ja postupne tvorím. Píšem texty, skladám hudbu, hľadám inšpiráciu a to je náročný a zdĺhavý proces. Zároveň si na spoluprácu vyberám tých správnych ľudí, producentov, hudobníkov. Veľmi sa už teším na moment, keď ho budem držať hotový v rukách a dúfam, že  naňho budú minimálne tak dobré referencie a ohlasy, ako na moju tvorbu doteraz.

Si obľúbenou a vyhľadávanou celebritnou modelkou a reklamnou tvárou mnohých módných dizajnérov a značiek. Ako sa staráš o svoj zovňajšok a postavu?
Ja som dosť temperamentná a stále musím niečo robiť. Milujem pohyb, tanec, jógu, muzikály, moje koncerty a vystúpenia a to je vždy veľký zaberák na kondičku. Cvičím aj v posilke a snažím sa byť vo forme. Nedávno som však bojovala so zdravotnými problémami – mala som vyskočenu platničku a takmer tri mesiace som bola pohybovo takmer úplne indisponovaná. Strašné bolesti, naozaj nepríjemné obdobie a k tomu som ešte mala skúšky ATLANTÍDY, čo bolo veľmi náročné zvládnuť. Pritom je o mne známe, že som veľký gurmán, strašne rada jem, jedlo si naozaj užívam a na diétu sa nenechám nahovoriť asi nikdy. Momentálne sa síce snažím obmedziť živočíšne produkty, lebo ma desí, v akých podmienkach a ako nehumánne sa k zvieratám pristupuje, no napriek tomu sa jedla ako takého vzdať nemienim. Trochu ma mrzelo, že si na mne bulvár zgustol za momentálne kilá navyše a faldíky, ktoré sa na mňa nalepili počas choroby, ale už teraz sa teším, ako sa opäť dostanem do formy a budem mať svoje “staré,” dobré, jemne tehličkové bruško :)

Tento rozhovor vznikal pri fotení krásnych, atypických šiat dizajnérky Matty Urbanič a môžeme zodpovedne prehlásiť, že Tvoja postava vyzerá úplne dokonalo!
Jej, tak to veľmi pekne ďakujemJ Tehličky to síce ešte nie sú, ale nebojte, posnažím saJ Pravdou je, a to potvrdí každá žena, že veľa závisí od šiat. Šaty, ktoré dnes fotíme majú skvelý strih, sú z výborného materiálu a cítim sa v nich ako princezná. Folklórny detail a atypická sukňa sa mi naozaj veľmi páčia. V muzikáli Atlantída mám kostým, ktorý mi vybrali a ktorý až príliš odhaľuje, takže každé kilo navyše, kruto ukáže. Ale to už je údel herečky:)

Máš tiež novú kolekciu merchanidisingu. Podieľaš sa sama na dizajne?
Samozrejme! Moje veci milujem, sama tvorím a strašne rada aj sama nosím. Keď mi kočky posielajú fotky v mojich tričkách, či mikinách, som strašne rada, že aj takouto formou mám spätnú väzbu od fanúšikov. Moji fanúšikovia sú totiž najúžasnejší na svete!:-)

A my Ti prajeme, aby Ti fanúšikovia pribúdali a aby sa darilo všetkým Tvojim projektom!
Ďakujem krásne a čitateľom posielam veľkú pusu! :)

Video z fotenia šiat Matty Urbanič: 

MAMBA pozýva na casting MISS CARAT TUNING

Vstupenky na CAR AT TUNING PARTY XIII nájdete v sieti PREDPREDAJ.SK.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu